ΑΘΗΝΑ
01:54
|
08.05.2024
Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγη ώρα οι τρεις πορείες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην 87η ΔΕΘ.
Εικόνα από πορεία στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην 87η ΔΕΘ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγη ώρα οι τρεις πορείες που είχαν ξεκινήσει από άγαλμα Ελ Βενιζέλου, πλατεία Καμάρας και πλατεία Λευκού Πύργου, με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην 87η ΔΕΘ..

Οι πορείες που πραγματοποίησαν μέλη οργανώσεων και συλλογικοτήτων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου κινήθηκαν στους κεντρικούς δρόμους και μέσω της Τσιμισκή και της πλατείας ΧΑΝΘ κατέληξαν στα σημεία απ’ όπου ξεκίνησαν. Η τρίτη, μερικές δεκάδες άτομα, που διαμαρτυρήθηκαν για τις νέες ταυτότητες κατέληξε στο δημαρχιακό μέγαρο.

Στην πρώτη και πολυπληθέστερη συμμετείχαν μέλη οργανώσεων και συλλογικοτήτων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, που πραγματοποίησαν νωρίτερα συγκέντρωση στο άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου. Η δεύτερη πορεία είχε ως αφετηρία την πλατεία Καμάρας και σ´ αυτή συμμετείχαν άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου. Και οι δύο πορείες κατευθύνονται προς το διεθνές εκθεσιακό κέντρο Θεσσαλονίκης.

Συγκέντρωση στο Λευκό Πύργο πραγματοποίησαν επίσης άτομα που αντιτίθενται στην έκδοση νέων αστυνομικών ταυτοτήτων. Ισχυρή είναι η παρουσία αστυνομικών σε κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης, ενώ φραγμοί έχουν στηθεί περιμετρικά του συνεδριακού κέντρου «Ιωαν. Βελλίδης».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους 90 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες στη Βραζιλία

Η «πατριωτική» εκστρατεία της Μελόνι κατά των αμβλώσεων ξεκίνησε

Διπλές εκλογές αύριο στη Βόρεια Μακεδονία

Ογκώδες δέντρο έπεσε σε πολυσύχναστο δρόμο στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας – ένας νεκρός

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα