ΑΘΗΝΑ
04:32
|
03.05.2024
Για σεξουαλικές επιθέσεις, σε διάρκεια επτά ετών, κατηγορείται ότι εμπλέκεται ο γνωστός Βρετανός ηθοποιός.
Ράσελ Μπραντ, φωτογραφία αρχείου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ακόμη μία υπόθεση βιασμού έρχεται να προστεθεί στη μαύρη λίστα με εκπροσώπους της έβδομης τέχνης. Για σεξουαλικές επιθέσεις, σε διάρκεια επτά ετών, στο απόγειο της φήμης του, κατηγορείται ότι εμπλέκεται ο γνωστός Βρετανός ηθοποιός Ράσελ Μπραντ.

Οι κατηγορίες τού αποδόθηκαν ύστερα από εκτενή έρευνα την οποία συνέταξαν και δημοσίευσαν τα βρετανικά μέσα Sunday Times, the Times και Channel 4.

Τέσσερις γυναίκες έχουν κατηγορήσει τον ηθοποιό για σεξουαλικές επιθέσεις από το 2006 έως το 2013. Την περίοδο εκείνη εργαζόταν ως παρουσιαστής σε σειρά καναλιών, ενώ είχε παίξει και σε ταινίες του Χόλιγουντ.

Ο κωμικός ηθοποιός έχει ήδη αρνηθεί τις πολύ σοβαρές κατηγορίες που του προσάπτονται. Ωστόσο χαρακτηρίζει τον εαυτό του «άτακτο», όχι όμως με κακοποιητική συμπεριφορά.

Διέψευσε τις καταγγελίες με ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε σε σειρά μέσων κοινωνικής δικτύωσης και έσπευσε να τονίσει ότι όλες οι μέχρι στιγμής σχέσεις του ήταν συναινετικές.

Χαρακτήρισε δε τις εκθέσεις σε βάρος του εξωφρενικές και άγριες επιθέσεις, ενώ έκανε λόγο και για παιχνίδια συμφερόντων.

Στο βίντεό του, με το οποίο απέρριψε τις σε βάρος του κατηγορίες, ο Μπραντ δεν αναφέρθηκε στα μέσα ενημέρωσης που τον εγκαλούν για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκστρατεία με επικεφαλής την Χάλι Μπέρι με στόχο νομοσχέδιο για την εμμηνόπαυση

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστάσιου

Νεκρός στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο 43χρονος αγνοούμενος από την Ημαθία

Μπλακάουτ (ξανά…) στην Κένυα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα