ΑΘΗΝΑ
02:00
|
27.07.2024
Ο πιλότος βρέθηκε. Το αεροσκάφος, που πιθανώς να συνετρίβη, εξακολουθεί αγνοείται από τις 2.00 το μεσημέρι της Κυριακής.
Τα ίχνη του F-35 αγνοούνται πάνω από ένα 24ωρο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε «θρίλερ» εξελίσσεται για την αμερικανική πολεμική αεροπορία το γεγονός της «εξαφάνισης» ενός αμερικανικού μαχητικού F-35 την Κυριακή το μεσημέρι, όταν λόγω κάποιου προβλήματος, το παράτησε ο χειριστής του πατώντας το κουμπί αυτόματης εκτίναξης ενώ το σκάφος πετούσε πάνω από τη Νότια Καρολίνα.

Ο πιλότος σώθηκε παρά τα αρκετά σοβαρά τραύματα που υπέστη μέχρι τον εντοπισμό, τη διάσωση και την ασφαλή μεταφορά του στο νοσοκομείο. Ωστόσο, κανείς δεν φαίνεται να γνωρίζει τι απέγινε το F-35 που κατά μία πιθανή εκδοχή δεν μπορεί παρά να συνετρίβη σε κάποια περιοχή κοντά στη Νότια Καρολίνα.

Εκπρόσωπος της 2ης Πτέρυγας Μάχης Πεζοναυτών δήλωσε πως υπήρξε πρόβλημα κατά τη διάρκεια της πτήσης του μαχητικού F-35B Lightning II, αξίας περίπου 80 εκατομμυριών δολαρίων, και πως η έρευνα για τον εντοπισμό του συνεχίζεται ως σήμερα, Δευτέρα, στις λίμνες της περιοχής Μούλτρι και Μάριον.

Εννοείται πως το γεγονός έχει δώσει καλή αφορμή στις πλατφόρμες Κοινωνικής Δικτύωσης, όπως η πλατφόρμα Χ, για αστεϊσμούς και πικρόχολο χιούμορ σε βάρος των αμερικανικών μαχητικών αεροσκαφών τελευταίας γενιάς, F-35.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στις φλόγες πάλι η Καλιφόρνια…

Τέσσερις νεκροί και 5 τραυματίες σε καραμπόλα νταλίκας με Ι.Χ. στη Μεσσηνία

Φυτεία 839 δενδρυλλίων κάνναβης εκρίζωσαν στα Χανιά

Πράκτορας του εξωτερικού για το Κρεμλίνο η ρωσική έκδοση της Bild

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα