ΑΘΗΝΑ
12:46
|
05.05.2024
Η πορεία θα γίνει σήμερα (18/9) στις 17.30, ενώ μεγάλο ήταν το πλήθος στη χθεσινή συναυλία στα Λιπάσματα Δραπετσώνας στο πλαίσιο του αντιφασιστικού Σεπτέμβρη.
Αντιφασιστική πορεία για τον Παύλο Φύσσα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οπως κάθε 18η Σεπτέμβρη, έτσι και φέτος, χιλιάδες άνθρωποι αναμένεται να συμμετέχουν στη μεγάλη διαδήλωση, που διοργανώνεται από τον Σύλλογο Πολιτισμού «Παύλος Killap Φύσσας», στη μνήμη του Παύλου Φύσσα στέλνοντας ηχηρό μήνυμα κατά του φασισμού

Η κινητοποίηση θα ξεκινήσει με συγκέντρωση στο μνημείο του μουσικού, στο σημείο όπου δολοφονήθηκε από το Γιώργο Ρουπακιά, επί της λεωφόρου που φέρει το όνομά του στην Αμφιάλη. Θα ακολουθήσει πορεία στη μάντρα του Μπλόκου της Κοκκινιάς. Η προσυγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 5.30 μ.μ.

Καλέσματα έχουν απευθύνει κόμματα και συλλογικότητες του αριστερού και αντιεξουσιαστικού χώρου, φοιτητικοί σύλλογοι και η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και στη Φασιστική Απειλή.

Αυτό έκανε και χθες (17/9) πλήθος πολιτών στη συναυλία στα Λιπάσματα Δραπετσώνας για τα δέκα χρόνια από το έγκλημα των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής. Στη συναυλία συμμετείχαν πλήθος καλλιτεχνών: Βίκυ Καρατζόγλου, Γιαγκίνηδες, Γιάννης Χαρούλης, ΛΕΞ, Μεθυσμένα Ξωτικά, Μίλτος Πασχαλίδης, ΝΙΟ.ΣΤΕ, Φιάσκο, Φωτεινή Βελεσιώτου, Dani Gambino x Dj The Boy, Freenzee, Iezekil, Notowns, Vodka Juniors και Yellow Mary.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

ΗΠΑ: Αναμένεται το πιο θερμό καλοκαίρι των τελευταίων δεκαετίων

Κάλεσμα στήριξης από τους 46 συλληφθέντες της μοτοπορείας στη Νίκαια

Βρετανία: Συντριπτική ήττα των Συντηρητικών στις τοπικές εκλογές-Κερδίζουν έδαφος οι Εργατικοί

Δεκάδες συλλήψεις σε φιλοπαλαιστινιακές συγκεντρώσεις στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα