ΑΘΗΝΑ
09:21
|
28.04.2024
Οι συλληφθέντες εθεάθησαν να πετούν drone πάνω από σημεία στρατιωτικού ενδιαφέροντος. Το drone και άλλα ψηφιακά πειστήρια έχουν κατασχεθεί.
Πόρος, Πολεμικό Ναυτικό
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η αστυνομία του Πόρου προχώρησε στη σύλληψη δύο υπηκόων Τουρκίας με την κατηγορία της κατασκοπείας για λογαριασμό άλλου κράτους, καθώς οι δύο ύποπτοι εθεάθησαν και εντοπίστηκαν να πετούν drone πάνω από σημεία στρατιωτικού ενδιαφέροντος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο κανάλι OPEN, αρχικά ένας αστυνομικός του νησιού είδες τους δύο συλληφθέντες να πετούν για κάποια ώρα ένα drone πάνω από τοποθεσίες στρατιωτικής σημασίας του Πολεμικού Ναυτικού στις 16 Σεπτεμβρίου. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι ο αστυνομικός προσέγγισε τους υπόπτους και έκανε έλεγχο, εξετάζοντας τα στοιχεία και τα έγγραφά τους.

Στη συνέχεια Οι δύο ύποπτοι φέρονται να έφυγαν από το νησί. Εκδόθηκαν αναζητήσεις, με τους αστυνομικούς να τους εντοπίζουν τελικά στη Μονεμβασιά και να τους συλλαμβάνουν. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο Τούρκοι ι συνελήφθησαν σε ξενοδοχείο στη Μονεμβασιά όπου είχαν καταλύσει. Μεταφέρθηκαν αρχικά στο τοπικό Α.Τ., όπου εξετάστηκαν, και τώρα βρίσκονται καθ’ οδόν για την Αθήνα ώστε να εξεταστούν από την ΕΥΠ, ενώ την ίδια ώρα κλιμάκιο της ΕΥΠ μεταβαίνει στη Μονεμβασιά προκειμένου να εξετάσουν τα ψηφιακά αρχεία και να αξιολογηθεί η σοβαρότητα της υπόθεσης.

Το drone, τα κινητά τηλέφωνα και άλλα ψηφιακά πειστήρια των συλληφθέντων έχουν κατασχεθεί ενώ σε βάρος τους έχει σχηματισθεί δικογραφία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μαρούσι: Ένας νεκρός σε επεισόδιο με πυροβολισμούς

Πασχαλινό ωράριο: Ανοικτά τα μαγαζιά, σήμερα Κυριακή

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των αγώνων για τους εκτελεσθέντες της Καισαριανής

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα