ΑΘΗΝΑ
08:03
|
28.04.2024
Δύσκολο το βράδυ στην Τζενίν της Δυτικής Όχθης. Οι Ισραηλινοί επιτίθενται με πυραύλους από αέρος και εδάφους, προκαλώντας τουλάχιστον 4 νεκρούς και 10 τραυματίες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Επιδρομή σε προσφυγικό καταυλισμό της Τζενίν στην κατεχόμενη βόρεια Δυτική Όχθη πραγματοποιεί απόψε ο ισραηλινός στρατός προκαλώντας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θάνατο τουλάχιστον τεσσάρων ανθρώπων και τον τραυματισμό πάνω από 10 άλλων.

Επιδρομές Ισραηλινών στη Τζενίν

Η επιδρομή ξεκίνησε σε προσφυγικό καταυλισμό της πόλης που βρίσκεται στην κατεχόμενη βόρεια Δυτική Όχθη. Επισήμως, το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας επιβεβαίωνε το θάνατο τουλάχιστον δύο ατόμων.

Ωστόσο, ο Παλαιστίνιος δημοσιογράφος Γιούνις Τιράουι, με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter) ανέφερε πως οι κατοχικές δυνάμεις έριξαν πυρά και προς την μεριά του Γενικού Νοσοκομείου της πόλης αλλά και σε ένα τζαμί προκαλώντας το θάνατο τουλάχιστον τεσσάρων ανθρώπων και τον πάνω από 10 άλλων.

Παράλληλα, οι Ισραηλινοί πραγματοποίησαν τουλάχιστον τρεις αεροπορικές επιδρομές και αρκετές επιθέσεις με πυραύλους εδάφους-εδάφους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Απεργία την 1η Μαΐου και εργασιακό θέατρο του παραλόγου

Η Γερμανία είναι χλιαρή στην ιδέα της Κίνας για διεθνή έρευνα για τις εκρήξεις του Nord Stream

Μια ταινία γυρισμένη στο διάστημα

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα