ΑΘΗΝΑ
07:53
|
30.09.2023
Δύσκολο το βράδυ στην Τζενίν της Δυτικής Όχθης. Οι Ισραηλινοί επιτίθενται με πυραύλους από αέρος και εδάφους, προκαλώντας τουλάχιστον 4 νεκρούς και 10 τραυματίες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Επιδρομή σε προσφυγικό καταυλισμό της Τζενίν στην κατεχόμενη βόρεια Δυτική Όχθη πραγματοποιεί απόψε ο ισραηλινός στρατός προκαλώντας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θάνατο τουλάχιστον τεσσάρων ανθρώπων και τον τραυματισμό πάνω από 10 άλλων.

Επιδρομές Ισραηλινών στη Τζενίν

Η επιδρομή ξεκίνησε σε προσφυγικό καταυλισμό της πόλης που βρίσκεται στην κατεχόμενη βόρεια Δυτική Όχθη. Επισήμως, το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας επιβεβαίωνε το θάνατο τουλάχιστον δύο ατόμων.

Ωστόσο, ο Παλαιστίνιος δημοσιογράφος Γιούνις Τιράουι, με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter) ανέφερε πως οι κατοχικές δυνάμεις έριξαν πυρά και προς την μεριά του Γενικού Νοσοκομείου της πόλης αλλά και σε ένα τζαμί προκαλώντας το θάνατο τουλάχιστον τεσσάρων ανθρώπων και τον πάνω από 10 άλλων.

Παράλληλα, οι Ισραηλινοί πραγματοποίησαν τουλάχιστον τρεις αεροπορικές επιδρομές και αρκετές επιθέσεις με πυραύλους εδάφους-εδάφους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ισπανία: Πώς ο εν δυνάμει Πρωθυπουργός σχημάτισε… αντιπολίτευση

Ποιοι υποψήφιοι δήμαρχοι στη Ρόδο απαντούν στα ερωτήματα για ελεύθερες παραλίες

Συναυλία για τον Καλομοίρη την Κυριακή στο Ωδείο Αθηνών

Να μην αποφασίζουν οι διακινητές ποιος θα μπει στην Ε.Ε. λέει ο Μητσοτάκης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα