ΑΘΗΝΑ
02:32
|
05.05.2024
«Είμαι υποχρεωμένη να απαντήσω, διότι οι συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον μου, διαποτίζουν το εσωτερικό της παράταξης που υπηρετώ».
΄Εφη Αχτσιόγλου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Συντονισμένες επιθέσεις» σε βάρος της από συγκροτήματα του Τύπου και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης διέκρινε απόψε η υποψήφια για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου, με βίντεο που ανάρτησε απόψε στις πλατφόρμες X και Facebook.

Επισημαίνει πως από την πρώτη στιγμή καλείται να αποδείξει, ως γυναίκα υποψήφια, πως «δεν είναι ελέφαντας», ότι δεν είναι ερωτική σχέση που την οδήγησε σε θέση ευθύνης και πως έμαθε, παρά τα εμπόδια, να δουλεύει «σκληρά» και να μιλάει «πολιτικά».

Και προσθέτει με νόημα:

«Όμως, σήμερα, είμαι υποχρεωμένη να απαντήσω, διότι οι συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον μου, διαποτίζουν το εσωτερικό της παράταξης που υπηρετώ. Και μάλιστα μπροστά σε μια εξαιρετικά κρίσιμη εκλογική διαδικασία, αυτή της ανάδειξης του νέου προέδρου ή της νέας προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, του κόμματός μου».

Στη συνέχεια ζήτησε από τον συνυποψήφιό της, Στέφανο Κασσελάκη, που όπως τόνισε «έχει υποστεί κι αυτός ανοίκειες επιθέσεις» να πάρει θέση «για το αυτονόητο» και να καταδικάσει «τον πόλεμο λάσπης περί δήθεν υπονομευτών του Αλέξη Τσίπρα». Και καταλήγει τονίζοντας:

«Αυτό είναι το πρώτο και το τελευταίο βίντεο που θα με δείτε να μιλάω για τέτοια πράγματα. Όταν θα με ξαναδείτε, σύντομα δηλαδή, θα με δείτε όπως ξέρετε, να μιλάω για την ουσία της πολιτικής».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Σαντίκ Καν επανεξελέγη δήμαρχος του Λονδίνου για τρίτη θητεία

Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε «πλήρη πείνα», λέει η επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Ξέσπασμα ιλαράς στη Νιγηρία: Τουλάχιστον 42 νεκροί

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα