ΑΘΗΝΑ
13:37
|
05.05.2024
Ο ίδιος τόνισε, ότι η υποψηφιότητα του κ. Κασσελάκη στερείται πολιτικής πρότασης και πρότεινε στον κ. Τσίπρα να τοποθετηθεί δημόσια.
Σκουρλέτης για Τσίπρα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Θεωρώ ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει ηθική και πολιτική υποχρέωση να βγει μέχρι την Κυριακή και να κάνει μία δήλωση», υποστήριξε ο Πάνος Σκουρλέτης, λίγα 24ωρα πριν τις κάλπες στις εσωκομματικές εκλογές ΣΥΡΙΖΑ.

Χαρακτήρισε μάλιστα ως «εντελώς λάθος» το γεγονός ότι εγγράφονται αυθημερόν νέα μέλη στον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να ψηφίσουν τονίζοντας ότι «υπονομεύει την ίδια την εσωτερική λειτουργία ενός κόμματος». «Δεν μπορεί να βγαίνει ο κ. Κασσελάκης στο Συνέδριο και να εργαλειοποιεί τον Τσίπρα», είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN ο Πάνος Σκουρλέτης σχολιάζοντας τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη, έκανε λόγο για υποψηφιότητα που στερείται πολιτικής πρότασης. «Αισθάνεται ανασφάλεια σε μια τέτοια συζήτηση. Η όλη παρουσία του αυτόν τον μήνα στερείται από κάποιες σαφείς προγραμματικές θέσεις. Έχουμε δει καλοστημένα βίντεο, πολλή επικοινωνία αλλά ο υποψήφιος έχει δώσει μόνο μία ζωντανή συνέντευξη», τόνισε ο ίδιος.

«Με θλίψη λέω πως περισσεύουν τα fake news και η τοξικότητα στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, όχι στις επίσημες τοποθετήσεις, και λείπει ο ουσιαστικός διάλογος. Κι ασφαλώς είναι υποκινούμενη η τοξικότητα, από εσωτερικούς αντιπάλους και Μέσα», τόνισε ο ίδιος, χαρακτηρίζοντας «εύστοχη» τη χθεσινή παρέμβαση Αχτσιόγλου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Το Ισραήλ αποφάσισε να κλείσει το Al Jazeera στην επικράτειά του

Ιρανός ΥΠΕΞ: Η διεθνής πίεση στο Ισραήλ χαράσσει τον δρόμο της εκεχειρίας

Τούρκος ΥΠΕΞ: Η μουσουλμανική κοινότητα πρέπει να στηρίξει την Παλαιστίνη

Αντιπρόσωπος της ΛΔΚ στον ΟΗΕ: Αυτοκαταστροφικές οι κυρώσεις στην χώρα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα