ΑΘΗΝΑ
17:59
|
25.06.2026
Δυστύχημα με ένα μικρό αεροσκάφος που συνετρίβη στη Θήβα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μικρό αεροσκάφος με τον χειριστή του κατέπεσε, το μεσημέρι του Σαββάτου (23/09), κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες στη Θήβα. Ο πιλότος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα lamiareport.gr, το αεροπορικό δυστύχημα, σημειώθηκε στις 12:00, το μεσημέρι του Σαββάτου (23/09) πλησίον του αεροδιαδρόμου της Αερολέσχης Θηβών.

Επισημαίνεται ότι στο σημείο επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Θηβών για τον απεγκλωβισμό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το μονοκινητήριο αεροσκάφος παρουσίασε πρόβλημα κατά τη διαδικασία απογείωσης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βενεζουέλα: Θηριώδης σεισμός 7,2 και 7,5 Ρίχτερ με εκατοντάδες θύματα και καταστροφές [upd]

Μουντιάλ: Οι ομάδες που προκρίθηκαν στους νοκ άουτ αγώνες στη φάση των 32

Ποιες παραλίες κρίθηκαν ακατάλληλες για κολύμπι στην Αττική από τον ΠΑΚΟΕ

Κένυα: Η αστυνομία διέλυσε διαδήλωση στο Ναϊρόμπι για τα 2 χρόνια από τις διαμαρτυρίες του 2024 (upd)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα