ΑΘΗΝΑ
05:03
|
08.12.2023
Οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν 439 παράτυπους μετανάστες την Παρασκευή, ενώ επιπλέον 102 διασώθηκαν από δυνάμεις της ακτοφυλακής.
Οι τουρκικές ακτοφυλακές διασώζουν παράτυπους μετανάστες που απωθήθηκαν παράνομα στα χωρικά ύδατα της Τουρκίας από τις ελληνικές δυνάμεις στα ανοιχτά της ακτής Μούγλα της Τουρκίας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν 439 παράτυπους μετανάστες την Παρασκευή, ενώ επιπλέον 102 που επέβαιναν σε δύο ελαττωματικά σκάφη που υπέστησαν βλάβη στον κινητήρα στα ανοιχτά των ακτών του Αιγαίου διασώθηκαν από δυνάμεις της ακτοφυλακής, σύμφωνα με δήλωση, αναφέρει το Anadolu.

Ογδόντα τέσσερις μετανάστες σώθηκαν στα ανοικτά των ακτών των περιοχών Urla και Foca της δυτικής Σμύρνης, ενώ 18 διασώθηκαν στα ανοιχτά της Datca στη δυτική επαρχία Mugla, ανέφερε το πρακτορείο.

Το λιμενικό μετέφερε επίσης στην ξηρά 74 παράτυπους μετανάστες που απωθήθηκαν παράνομα από τις ελληνικές δυνάμεις.

Επιπλέον, 58 μετανάστες συνελήφθησαν στην περιοχή Ayvacik της δυτικής επαρχίας Canakkale, ενώ 35 αιχμαλωτίστηκαν στα ανοικτά των ακτών της περιφέρειας Κουσάντασι της δυτικής επαρχίας Αϊδίν.

Παράτυποι μετανάστες αιχμαλωτίστηκαν επίσης σε πολλές επιχειρήσεις στο δυτικό Balikesir, το Kirklareli και το Aydin, την επαρχία Alanya της νότιας επαρχίας Αττάλειας και την ανατολική επαρχία Erzincan.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αγωνία στη Συρία ενόψει ανάσχεσης βοήθειας σε τρόφιμα

Διάσωση μεταναστών ανοικτά της Γαύδου

Ιερουσαλήμ: Ακροδεξιοί και αστυνομικοί πιάστηκαν στα χέρια

Σφυροκοπούν βόρεια και νότια Γάζα-Επιθέσεις στη Δυτική Όχθη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα