ΑΘΗΝΑ
23:53
|
11.06.2026
Μήνυμα μέσω του 112 εστάλη σε κατοίκους της Θεσσαλίας, των Σποράδων, της Φθιώτιδας και της Β. Εύβοιας προειδοποιώντας για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα αύριο.
Φωτογραφία αρχείου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μήνυμα μέσω του 112 εστάλη σε κατοίκους στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, των Σποράδων, της Φθιώτιδας και της Βόρειας Εύβοιας προειδοποιώντας για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις) από πρωινές ώρες της Δευτέρας, 25/9 και για τα επόμενα δύο 24ώρα.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις) από πρωινές ώρες της 25/9 και για τα επόμενα δύο 24ώρα σε ευρύτερη περιοχή Θεσσαλίας, Σποράδες, Φθιώτιδα & βόρεια Εύβοια. Περιορίστε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων και ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σε αυτή την παραλία απαγορεύονται οι ομπρέλες για λουόμενους μεταξύ 10 και 65 ετών

Προφυλακίστηκε ο 37χρονος Παλαιστίνιος μετά την απολογία του στον ανακριτή

Το τελευταίο του ταξίδι έκανε 71χρονος επιβάτης στο γυρισμό από Κω για Πειραιά

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Κερατέα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα