ΑΘΗΝΑ
08:44
|
28.04.2024
Πανό υπέρ των προφυλακισμένων για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη, αναρτήθηκε στο πέταλο των οργανωμένων του «τριφυλλιού», στη Θύρα 13.
Προκλητικό, προσβλητικό και χυδαίο, το χαρακτήρισαν άνθρωποι της ΑΕΚ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με ολιγόλεπτη καθυστέρηση ξεκίνησε το αποψινό ποδοσφαιρικό ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, καθώς εκφράστηκαν έντονες διαμαρτυρίες για πανό υπέρ των Κροατών χούλιγκανς που παραμένουν προφυλακισμένοι για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη, το οποίο αναρτήθηκε στο πέταλο των οργανωμένων του «τριφυλλιού», στη Θύρα 13.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε προειδοποιήσει ότι αν άνοιγε το πανό, του οποίου η παρουσία ήταν γνωστή, η ομάδα δεν θα αγωνιζόταν, καθώς οι άνθρωποι της το θεώρησαν προκλητικό  προσβλητικό και χυδαίο.

Τελικά το πανό με το σύνθημα «Free the Boys» (Απελευθερώστε τα Παιδιά) υπέρ ουσιαστικά της οπαδικής βίας και τα σήματα της Θύρας 13 και των Bad Blue Boys, των διαβόητων χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έκανε την εμφάνισή του για λίγα λεπτά, κάτω από τις αποδοκιμασίες της πλειοψηφίας των παρευρισκομένων στο γήπεδο θεατών και οι παίκτες της ΑΕΚ, ξεκίνησαν να αποχωρούν προς τα αποδυτήρια.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στη συνέχεια απέσυραν το πανό, που έτσι κι αλλιώς είχε στείλει το μήνυμά του, και οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στο γήπεδο για τη σέντρα του αγώνα, ο οποίος έληξε τελικά με σκορ 1-2 υπέρ της ομάδας της Νέας Φιλαδέλφειας.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των αγώνων για τους εκτελεσθέντες της Καισαριανής

Ο καιρός σήμερα: Λιακάδα με λίγες τοπικές νεφώσεις

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα