ΑΘΗΝΑ
07:11
|
06.05.2024
Η κακοκαιρία Elias έρχεται από ώρα σε ώρα και οι, ήδη, πλημμυρισμένες περιοχές της Θεσσαλίας κάνουν εντατικές προσπάθειες απομάκρυνσης φερτών υλικών.
Νέα κακοκαιρία Elias
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνεχίζονται οι προσπάθειες απομάκρυνσης φερτών υλικών και μεγάλων αντικειμένων από τις πλημμυρισμένες περιοχές της Θεσσαλίας, με τη συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων.

Πλέον οι εντατικές προσπάθειες συνεχίζονται και τη νύχτα καθώς σε λίγες ώρες αναμένεται να χτυπήσει τις ίδιες περιοχές ακόμη μία σφοδρή κακοκαιρία με την ονομασία Elias με έντονες βροχοπτώσεις. Νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (25.9.2023) το ΓΕΕΘΑ έδωσε στη δημοσιότητα ακόμα ένα βίντεο με τη συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων στη Θεσσαλία.

Στο βίντεο φαίνεται η περισυλλογή και απομάκρυνση ογκωδών αντικειμένων, μέρα και νύχτα, από πλημμυρισμένα σπίτια στη Λάρισα, στον Παλαμά Καρδίτσας και στη Φαρκαδόνα Τρικάλων.

Ισχυρές βροχές, χαλάζι και κεραυνοί μέχρι την Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για την κακοκαιρία Elias.

Πιο συγκεκριμένα, ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και μεγάλη συχνότητα κεραυνών, θα προκαλέσει το σύστημα κακοκαιρίας Elias σύμφωνα με το επικαιροποιημένο με βάση τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων (25/9).

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια

Ιουλιανό και Γρηγοριανό ημερολόγιο: Μια ιστορία, δύο φορές… Πάσχα

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Νεκρή ανασύρθηκε η γυναίκα που έπεσε με αυτοκίνητο στο λιμάνι της Πάτρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα