ΑΘΗΝΑ
21:54
|
15.05.2024
Η άνοδος του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως άρχισε να προκαλεί τριγμούς στο κόμμα.
Σπύρος Ραπανάκης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η σημερινή απουσία του ονόματος του ως πρότινος διευθυντή της εφημερίδας «Αυγή» από την ταυτότητα του εντύπου τροφοδοτούν έντονη φημολογία για παραίτηση του Σπύρου Ραπανάκη από το «τιμόνι» του ΜΜΕ.

Σύμφωνα με ορισμένες δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Σπύρος Ραπανάκης, που είχε ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητας της Έφης Αχτσιόγλου για την ηγεσία του κόμματος, φέρεται πως υπέβαλε τη Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, επιστολή παραίτησης στο Δ.Σ. της εφημερίδας και στους γραμματείς του κόμματος, Ράνια Σβίγκου και Γεώργιο Βασιλειάδη, δίχως να εξακριβωθεί και επίσημα εάν αυτή έγινε δεκτή και εάν και ποιος ορίστηκε ως αντικαταστάτης του.

Η εξέλιξη συνδυάζεται από ορισμένους με την απογευματινή ανακοίνωση της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για αναβολή του προγραμματισμένου για το τέλος αυτής της βδομάδας Φεστιβάλ ΣΠΟΥΤΝΙΚ στην Αθήνα.

Και η εκούσια απομάκρυνση του Γεροτζιάφα

Νωρίτερα σήμερα, ο καθηγητή Αιματολογίας στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης, Γρηγόρης Γεροτζιάφας, που ήταν υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Θεσσαλονίκης δήλωσε πως «κόβει τους πολιτικούς δεσμούς» με το κόμμα, εκτιμώντας πως η νέα, αμερικανικού τύπου πολιτική, που εκφράζει ο νέος ηγέτης του κόμματος δε συνάδει με την Αριστερά και πως τα συνθήματα του Στέφανου Κασσελάκη «τα βρίσκουμε και σε ομιλίες ακροδεξιών πολιτικών αρχηγών».

Αναφέρει επίσης πως παρά τις διακηρύξεις και την καλλιέργεια κλίματος σύγκρουσης απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη, «η πολιτική υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα ηγεμονεύεται από την νεοφιλελεύθερη στρατηγική».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Όχι στον πόλεμο του Ισραήλ στη Γάζα είπαν απόψε χιλιάδες πολίτες στην Αθήνα

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Φίτσο μετά την πολιιτκή δολοφονική απόπειρα

Στα τηλέφωνα με Μπλίνκεν και Ισμαήλ Χανίγια ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών

Σφοδρός επικριτής του Σλοβάκου πρωθυπουργού ο 71χρονος δράστης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα