ΑΘΗΝΑ
12:40
|
13.05.2024
Ο κ. Φάμελλος καλωσόρισε στη Βουλή τον κ. Κασσελάκη, υπενθυμίζοντάς του την ευθύνη που έχει πλέον απέναντι στον κόσμο.
Σωκράτης Φάμελλος-Στέφανος Κασσελάκης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στη θέση του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ θα παραμείνει ο Σωκράτης Φάμελλος, όπως έγινε γνωστό από τον διάλογο που είχε με τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη.

Η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε το μεσημέρι της Τρίτης, 26 Σεπτεμβρίου, στη Βουλή.

Ο κ. Φάμελλος καλωσόρισε τον κ. Κασσελάκη λέγοντάς του: «Πρόεδρε είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη και χαρά που σε καλωσορίζω στην έδρα της παραγωγικής πολιτικής. Θερμά συγχαρητήρια, είμαστε εδώ για να πιάσουμε δουλειά γιατί η κοινωνία μας έχει ανάγκη και πρέπει να ανταποκριθούμε.».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τον ευχαρίστησε για το θερμό του καλωσόρισμα, λέγοντας: «Ευχαριστώ πάρα πολύ Σωκράτη και να συνεχίσεις το έργο σου ως πρόεδρος της Κ.Ο. πάντα για το καλό του τόπου».

«Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, μεγάλη ευθύνη με συλλογικότητα», συνέχισε ο Σωκράτης Φάμελλος με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντά, «Έχουμε ευθύνη σε όλο τον κόσμο και στους χιλιάδες ψηφοφόρους».

Αναλυτικά η στιχομυθία μπροστά στις κάμερες:

Σωκράτης Φάμελλος: Πρόεδρε είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη και χαρά που σε καλωσορίζω στην έδρα της παραγωγικής πολιτικής. Θερμά συγχαρητήρια, είμαστε εδώ για να πιάσουμε δουλειά γιατί η κοινωνία μας έχει ανάγκη και πρέπει να ανταποκριθούμε.

Στέφανος Κασσελάκης: Ευχαριστώ πάρα πολύ Σωκράτη και να συνεχίσεις το έργο σου ως πρόεδρος της Κ.Ο πάντα για το καλό του τόπου

Σωκράτης Φάμελλος: Γνωρίζετε όλοι ότι έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, το είπες άλλωστε το πρώτο βράδυ που έφτασες στα γραφεία μας. Είναι πάρα πολύ υψηλή η ευθύνη. Ξέρουμε ότι με συλλογικότητα, ειλικρίνεια και δικαιοσύνη θα κάνουμε αυτό που πρέπει για τη χώρα μας και την κοινωνία μας.

Στέφανος Κασσελάκης: Η υποψηφιότητά μου για την προεδρία του κόμματος ήταν κινηματική. Έχουμε ευθύνη σε όλο τον κόσμο και στους 150.000 ψηφοφόρους που μας εμπιστεύτηκαν ως παράταξη αλλά και προς όλο τον κόσμο να παράγουμε καλό έργο στη Βουλή αλλά και έξω στην κοινωνία. Πιστεύω ότι θα κάνουμε μία εξαιρετική ομάδα.

Σωκράτης Φάμελλος: Έχουμε δουλειά.

Υπενθυμίζεται ότι νέος διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας τοποθετήθηκε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο Γιώργος Τσίπρας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στις 24 Μαΐου συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για την ακρίβεια

Σεργκέι Σοϊγκού: Αλλαγή φρουράς στο υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας

Καταλονία: Νίκη Σάντσεθ αλλά χωρίς αυτοδυναμία

Γερμανία: Δικαστήριο επικύρωσε τον χαρακτηρισμό «δυνητικά εξτρεμιστικό» για το κόμμα AfD

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα