ΑΘΗΝΑ
12:11
|
30.04.2024
«Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή σας» ή και όχι...
Λάθος 112 στην Αττική
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κατά λάθος έλαβαν μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας οι κάτοικοι στην Αθήνα, την Τρίτη (26/09), για την κακοκαιρία Elias αφού οι ιθύνοντες μπέρδεψαν την Αττική με τη Βοιωτία, την Ευρυτανία και τη Φωκίδα!!

Συγκεκριμένα, μήνυμα μέσω του 112 έφτασε στα κινητά τηλέφωνα κατοίκων σε περιοχές της Πελοποννήσου, στην Κεφαλονιά, στην Ιθάκη, στη Ζάκυνθο, στην Ευρυτανία, στη Βοιωτία, στη Φωκίδα, στη Μαγνησία, στη Φθιώτιδα και στη βόρεια Εύβοια.

Μάλιστα, το εν λόγω μήνυμα έγραφε: «Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις) από τις βραδινές ώρες της 26/09 στην περιοχή σας».

Κι όμως δεν είναι πρώτη φορά…

Δεν είναι η πρώτη φορά που το 112 στέλνεται κατά λάθος στους κατοίκους της Αττικής. Το μήνυμα του 112 για περιορισμό των μετακινήσεων που εστάλη στο κινητό των κατοίκων των νοτίων προαστίων Αττικής στις 6 Σεπτεμβρίου την περίοδο που η κακοκαιρία Daniel χτυπούσε τη χώρα δεν ίσχυε.

Ένα λάθος στις κεραίες του δικτύου είχε ως αποτέλεσμα να σταλεί το μήνυμα που προοριζόταν για Μέθανα και Τροιζήνα και στα νότια της Αττικής.

Το μήνυμα που εστάλη από το 112:

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεσσαλονίκη: 12χρονος απείλησε με μαχαίρι συμμαθητή του 

Χανιά: Εργατικό ατύχημα στην αποκομιδή απορριμμάτων

Λονδίνο: Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης με σπαθί

ΕΦΕΤ: Ανάκληση συσκευασμένης σταφίδας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα