ΑΘΗΝΑ
00:48
|
02.05.2024
Παγκόσμιο viral έγινε η αρκούδα που «τσιμπάει» τάκος και εντσιλάδας σε οικογενειακό τραπέζι σε πάρκο του Μεξικού.
Αρκούδα εισέβαλε στο πικ νικ οικογένειας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δεν θέλει πολύ για να γίνεις viral σε όλο τον κόσμο, όταν είσαι αρκούδα (παντός μεγέθους) και κάνεις αιφνίδια εμφάνιση σε χώρο των ανθρώπων. Αυτό συνέβη στο Οικολογικό Πάρκο Chipinque στην πολιτεία Νουέβο Λεόν του Μεξικού. Μια οικογένεια έστησε το τραπέζι του πικνίκ με μπόλικα τάκος και εντσιλάδας χωρίς να υπολογίσει στον πεινασμένο επισκέπτη.

Η αρκούδα, απρόσκλητος επισκέπτης,  σκαρφάλωσε στο τραπέζι και έφαγε ό,τι είχε φέρει μαζί της η οικογένεια.  Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα φαίνονται τα μέλη της οικογένειας να κάθονται παγωμένα, αποφεύγοντας να κάνουν οποιαδήποτε κίνηση και κοιτώντας με τρόμο την αρκούδα να τρώει το φαγητό τους.

Η μητέρα με πραγματικά αδιανόητη ψυχραιμία επιβίωσης κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της και του καλύπτει τα μάτια, ώστε το παιδί να μην τρομάξει, βλέποντας την αρκούδα και κάνει κάποια απότομη κίνηση.

Ο επισκέπτης έφαγε και έφυγε… όλα καλά και no harm done, που λένε και οι Άγγλοι. Το βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο, έγινε viral και στην πλατφόρμα TikTok συγκέντρωσε περισσότερες από δέκα εκατομμύρια θεάσεις!!

Από την πλευρά του το οικολογικό πάρκο για να καλύψει τα νώτα του υπενθύμισε ότι έχει εδώ και καιρό εκδώσει προειδοποίηση για πιθανές… συναντήσεις με αρκούδες στην περιοχή! Τα ζώα έχουν πρόβλημα εύρεσης τροφής και όλο και συχνότερα επισκέπτονται πάρκα, γειτονιές και δρόμους της ευρύτερης περιοχής του Μοντερέι στο Μεξικό.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα