ΑΘΗΝΑ
08:51
|
19.05.2024
Ποτάμια κεντρικοί δρόμοι σε Μανχάταν και Μπρούκλιν. Καταρράκτες το νερό σε πλημμυρισμένους σταθμούς του μετρό. Ματαιώσεις πτήσεων.
Φουσκωτές βάρκες χρειάζονται απόψε πολλοί Νεοϋρκέζοι για τις μετακινήσεις τους
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε ποτάμια μετατρέπονται από νωρίς σήμερα το απόγευμα κεντρικοί δρόμοι της πόλης της Νέας Υόρκης που πλήττεται από καταρρακτώδεις βροχές με αποτέλεσμα η κυβερνήτης της ομώνυμης πολιτείας, Κάθι Χότσουλ, να κηρύξει την περιοχή σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Οι χειρότερες πλημμύρες μπλόκαραν την κίνηση οχημάτων σε κεντρικούς δρόμους, πλημμύρισαν ισόγεια και υπόγεια εκατοντάδων κτιρίων και σταματήσει για ώρες η λειτουργία τουλάχιστον δύο μεγάλων σταθμών του μετρό της Νέας Υόρκης με τα πιο σοβαρά προβλήματα να εντοπίζονται σε συνοικίες της πόλης όπως το Μανχάταν, το Μπρούκλιν και το Κουίνς.

Δυσκολίες καταγράφονται και στην πραγματοποίηση δεκάδων πτήσεων στο διεθνές αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης λόγω των καταιγίδων.

Η κατάσταση «εκτάκτου ανάγκης» στην πόλη της Νέας Υόρκης αφορά περίπου 8,5 εκατομμύρια κατοίκους οι οποίοι κλήθηκαν να πάρουν μέτρα αυτοπροστασίας και να μείνουν στα σπίτια τους αποφεύγοντας περιττές μετακινήσεις.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκδηλώσεις Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του «Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024»

Ο καιρός σήμερα: Ζέστη και αφρικανική σκόνη

Απονευρωμένοι αλγολόγοι, παροπλισμένα Ιατρεία Πόνου και ασθενείς στο έλεος της οδύνης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα