ΑΘΗΝΑ
17:50
|
17.07.2024
Σκηνές ντροπής στον Βόλο με επεισόδιο του δημάρχου, Αχιλλέα Μπέου, με οργισμένους πολίτες.
Ο Αχιλλέας Μπέος επιτείθεται σε πολίτες
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, βγήκε εκτός εαυτού, το Σάββατο (30/9), και χειροδίκησε εναντίον πολίτη ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα για την οικτρή κατάσταση της πόλης μετά το πέρασμα τόσο της κακοκαιρίας Daniel όσο και της κακοκαιρίας Elias, που αμφότερες σάρωσαν τον Βόλο εντός 20 ημερών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα gegonota.news, σήμερα το πρωί, οι κάτοικοι στην Άλλη Μεριά συγκεντρώθηκαν στη διαλυμένη γέφυρα για να αποτρέψουν το μπάζωμα του ρέματος, που καταγγέλλουν ότι γίνεται χωρίς στοιχειώδη μελέτη. Στο ρέμα ρίχνονται όλες οι φερτές ύλες από τις καταστροφές των πλημμυρών, όπως μπάζα, δέντρα, κροκάλες.

Από χθες το απόγευμα (29/09) βρίσκονται στο ρέμα και έχουν δημιουργήσει ανθρώπινη αλυσίδα. Μάλιστα, την Παρασκευή, αποτράπηκε το μπάζωμα και κλήθηκε η Αστυνομία, ενώ το εργολαβικό συνεργείο που εμφανίστηκε ξανά το πρωί του Σαββάτου (30/09), βρήκε τους κατοίκους στη… θέση τους. Η Αστυνομία κλήθηκε εκ νέου και, ύστερα από λίγο, στην περιοχή εμφανίστηκε και ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Μάλιστα, ο Αχιλλέας Μπέος μάλωσε με τους κατοίκους που είναι εξαγριωμένοι, γιατί πολλοί είναι άστεγοι από την πλημμύρα και ένας έξαλλος κάτοικος, του είπε «άντε γ…». Τότε, ο δήμαρχος του Βόλου τού επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπάει με την Αστυνομία να παρακολουθεί απλά την σκηνή.

«Τραμπούκε, να μου κοπεί το χέρι που σε ψήφιζα», φώναζε ο πολίτης. Ο Αχιλλέας Μπέος είπε στους αστυνομικούς να συλλάβουν όλους τους διαμαρτυρόμενους γιατί παρεμπόδιζαν το έργο, ενώ κάτοικος που ήταν μέσα στο ρέμα, διαμαρτυρόμενη για το μπάζωμα, κατέγραφε τα γεγονότα.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αλλαγές σε οικονομία, ενεργειακή πολιτική και θεσμούς προωθεί ο Στάρμερ στο Λονδίνο

Βουλή: Άρση ασυλίας για τέσσερις βουλευτές αποφάσισε η Ολομέλεια

Ηνωμένο Βασίλειο: Θύματα trafficking ασυνόδευτα ανήλικα που εξαφανίστηκαν από εγκαταστάσεις του υπ. Εσωτερικών

Χεζμπολάχ: «Θα χτυπήσουμε νέους στόχους εάν το Ισραήλ συνεχίσει να σκοτώνει αμάχους»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα