ΑΘΗΝΑ
08:48
|
19.05.2024
Αφού μίλησε για «καταστροφή του Νώε» στον Βόλο, έπειτα επιτέθηκε στον τραγουδιστή, αποκαλώντας τον «φλώρο».
Λεκτική επίθεση Μπέου στον Αλκίνοο Ιωαννίδη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την ώρα που ο Βόλος υποφέρει από το δεύτερο σφοδρό χτύπημα μιας κακοκαιρίας, ο δήμαρχος της πόλης Αχιλλέας Μπέος φαίνεται πως έκρινε ότι τις δύσκολες αυτές στιγμές είναι σκόπιμο να επιτεθεί για ακόμη μια φορά κατά του Αλκίνοου Ιωαννίδη. Προφανώς θα έχει τους λόγους του.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε ζωντανή σύνδεση στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο κ. Μπέος επιτέθηκε κατά του τραγουδιστή, φωνάζοντας τα εξής: «Είμαστε όλοι έξω, πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας με ό,τι δυνάμεις έχουμε. Γι’ αυτό και την άλλη φορά που μου την έφερες, να σου πω να φωνάξεις αυτόν τον φλώρο τον Ιωαννίδη να έρθει να βοηθήσει. Άντε ντε! Που εμείς είμαστε 20 ώρες στον δρόμο».

«Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης είναι το θέμα;», απάντησε ένας από τους συνεργάτες του Γιώργου Λιάγκα, χωρίς φυσικά ο δήμαρχος Βόλου να αλλάζει στάση.

«Αυτόν τον φλώρο, φώναξέ τον. Δεν είναι βρισιά η λέξη φλώρος. Άντε τώρα. Πήγε να κάνει αρπαχτή και θα μας κρίνει αυτός!», είπε ο κ. Μπέος.

Ωστόσο, λίγες ώρες πριν σήμερα (28/9) ο δήμαρχος του Βόλου εθεάθη μέσα σε αμάξι να περιφέρεται σε διάφορα σημεία που αντιμετωπίζουν προβλήματα συντονίζοντας τα συνεργεία. Σε βίντεο που κατέγραψε το TheNewspaper.gr εμφανίζεται ο Αχιλλέας Μπέος, να διώχνει πολίτη που κινούταν με το αυτοκίνητό του μέσα στην κακοκαιρία και να τον προτρέπει να γυρίσει σπίτι του.

Ενώ, σήμερα το πρωί, 28 Σεπτεμβρίου 2023, ο δήμαρχος Βόλου μίλησε στην ΕΡΤ απαντώντας στον δημοσιογράφο που τον καλημέρισε: «Τι καλημέρα ρε παιδιά μας δουλεύετε; Εδώ είναι θλίψη, θλίβομαι δεν έχω δύναμη να μιλήσω, είναι μια κατάσταση που δεν μπορώ να σας την περιγράψω» και πρόσθεσε: «Κινδύνευσαν ζωές, κόσμος απεγκλωβίστηκε. Έμεινε και το δικό μου αυτοκίνητο, παραλίγο να με παρασύρει το ρεύμα, ήρθε φορτωτής και με πήρε».

Αναφερόμενος στην ηλεκτροδότηση της πόλης, σημείωσε πως «το 70%-80% του Βόλου δεν έχει ρεύμα ενώ πάλι δημιουργήθηκε πρόβλημα με το νερό».

«Πού το το είχε αυτό κρυμμένο ο Θεός τόσα χρόνια; Μιλάμε για εκατομμύρια τόνους νερού και λάσπη.» σημείωσε ο Αχιλλέας Μπέος θέλοντας να δείξει το μέγεθος της βροχόπτωσης ενώ όταν ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ αναφέρθηκε στην υπερχείλιση του Κραυσίδωνα ενοχλημένος απάντησε:

«Κάποιος φταίει, δεν με αφήνετε ρε παιδιά. Μιλάμε για την καταστροφή του Νώε. Λίμνη έγινε ο Βόλος. Σας έδωσα μια εικόνα, αν θέλετε να βρείτε κάποιον που φταίει, φταίει ο Μπέος, τι να σας πω».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκδηλώσεις Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του «Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024»

Ο καιρός σήμερα: Ζέστη και αφρικανική σκόνη

Απονευρωμένοι αλγολόγοι, παροπλισμένα Ιατρεία Πόνου και ασθενείς στο έλεος της οδύνης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα