ΑΘΗΝΑ
03:01
|
04.05.2024
Ανακοινώθηκε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ανήλικη γέννησε στο συγκεκριμένο νοσοκομείο καθώς πρόκειται για το τρίτο περιστατικό την τελευταία δεκαετία.
Μία 13χρονη μαθήτρια, που αγνοούσε πως ήταν έγκυος, γέννησε σε επαρχιακό νοσοκομείο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην τουαλέτα νοσοκομείου επαρχιακής πόλης γέννησε το πρωί του περασμένου Σαββάτου μία 13χρονη μαθήτρια ένα κοριτσάκι που ήταν ο καρπός σχέσης με ανήλικο συμμαθητή της δίχως να γνωρίζει ως εκείνη τη στιγμή ότι το κυοφορούσε.

Νωρίτερα, είχε εξετάσει τη μαθήτρια ένας παιδίατρος ο οποίος δεν είχε τη δυνατότητα πρόσβασης ιατρικών μηχανημάτων. Δεν μπόρεσε επίσης να συμβουλευτεί συναδέλφους του άλλων ειδικοτήτων όπως ένας ή μία γυναικολόγος και ακτινολόγος γιατί δε διέθετε το υποστελεχωμένο επαρχιακό νοσοκομείο.

Τελικά, ο παιδίατρος που την εξέτασε ρώτησε την ίδια και τη μητέρα της, αν έχει σεξουαλικές επαφές, το αρνήθηκαν και έτσι τη διέγνωσε με τυμπανισμό. «Της έδωσαν καθαρτικά για τυμπανισμό εκεί το παιδί σφάδαζε και γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι στη λεκάνη της τουαλέτας», αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχαήλ Γιαννάκος.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ

Τελικά, μετά τη γέννα, η μαθήτρια αποκάλυψε σε παιδοψυχολόγο που την εξέτασε πως ο πατέρας του βρέφους είναι συμμαθητής της.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, κληθείς να σχολιάσει την απίστευτη αυτή ιστορία στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, απάντησε πως η 13χρονη και το βρέφος είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν σε μεγαλύτερο νοσοκομείο, το οποίο έχει μαιευτική κλινική, ενώ οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό.Τόνισε ωστόσο πως το ασυνήθιστο αυτό αναδεικνύει και την υποστελέχωση των περιφερειακών νοσοκομείων, καθώς δεν υπήρχε ούτε γυναικολόγος ούτε όμως και ακτινολόγος ο οποίος βρισκόταν σε άδεια.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ  ανέφερε επίσης πως δεν είναι η πρώτη φορά που ανήλικη γέννησε στο συγκεκριμένο νοσοκομείο καθώς πρόκειται για το τρίτο περιστατικό την τελευταία δεκαετία. «Το ίδιο συνέβη και με ένα 14χρονο και ένα 13χρονο κοριτσάκι» δήλωσε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Με πάνω από 400 χιλιάδες αυτοκίνητα η έξοδος των Αθηναίων

Άγιοι Θεόδωροι: Εξαφανίστηκε και το μηχανάκι του βρέθηκε παρατημένο

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο 35χρονος από τσίμπημα αράχνης «μαύρη χήρα»

Επιτάφιος Θρήνος: Η Ακολουθία και η περιφορά [live]

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα