ΑΘΗΝΑ
04:31
|
08.12.2023
Επί τρεις ώρες προσπαθούσαν οι διασώστες να βγάλουν έξω τον 27χρονο εργάτη που έπεσε σε φρεάτιο βάθους επτά μέτρων.
Διασώστες που συμμετείχαν στις προσπάθειες απεγκλωβισμού του άτυχου εργάτη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τραγικό τέλος είχε σήμερα ο εγκλωβισμός ενός νεαρού άνδρα σε φρεάτιο βάθους επτά μέτρων στην οδό Πολυδεύκους στον Πειραιά, καθώς παρά τις τρίωρες προσπάθειες πυροσβεστών και διασωστών της ΕΜΑΚ δεν έγινε δυνατόν να τον ελευθερώσουν.

Το φρεάτιο που έγινε παγίδα θανάτου για τον 27χρονο εργάτη

Πρόκειται για έναν 27χρονο που έπεσε στο φρεάτιο και καταπλακώθηκε στη συνέχεια από πέτρες και άλλα αντικείμενα. Αμέσως μετά την ανάσυρση του νεαρού, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε το πτώμα για να το μεταφέρει στο Τζάνειο Νοσοκομείο, καθώς απέτυχαν οι προσπάθειες για τη διάσωσή του.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως το ο 27χρονος εργάτης συμμετείχε σε εργασίες στην περιοχή, ώσπου υποχώρησε το έδαφος με αποτέλεσμα να βρεθεί στον πάτο του φρεατίου και να καταπλακωθεί από πέτρες, χώμα και άλλα υλικά.

Και το μεσημέρι εργατικό ατύχημα στη Σαλαμίνα

Νωρίτερα, σήμερα το μεσημέρι στη Σαλαμίνα εργολαβικός εργαζόμενος τραυματίστηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες σε ναυπηγείο του νησιού.

Το εργοτάξιο μετά την πτώση του γερανού

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένας γερανός του ναυπηγείου «Κόρος» έπεσε με αποτέλεσμα τον τραυματισμό εργαζόμενου που έκανε εργασίες συντήρησης. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο «Θριάσιο νοσοκομείο».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αγωνία στη Συρία ενόψει ανάσχεσης βοήθειας σε τρόφιμα

Διάσωση μεταναστών ανοικτά της Γαύδου

Ιερουσαλήμ: Ακροδεξιοί και αστυνομικοί πιάστηκαν στα χέρια

Σφυροκοπούν βόρεια και νότια Γάζα-Επιθέσεις στη Δυτική Όχθη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα