ΑΘΗΝΑ
17:21
|
03.05.2024
Πάνω από 60 από τους κατηγορούμενους είναι ανήλικοι.
Η αστυνομία αναφέρει ότι στην κατοχή των νεαρών βρέθηκαν κροτίδες και σίδερα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας παραπέμφθηκαν να δικαστούν οι 87 νεαροί που συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στην περιοχή της Νέας Ιωνίας πριν αρχίσει ποδοσφαιρικός αγώνας της τοπικής ομάδας με το Ηράκλειο για την Α’ ΕΠΣΑ. Με βάση τα στοιχεία της προανακριτικής δικογραφίας ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος των συλληφθέντων ποινική δίωξη για σειρά αδικημάτων που απαγγέλθηκαν κατά περίπτωση και είναι όλα πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει αδικήματα όπως παραβίαση του νόμου περί αθλητικής βίας, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση, κατοχή κροτίδων-φωτοβολίδων με αφορμή αθλητική εκδήλωση και παράνομη οπλοφορία.

Ανήλικοι πάνω από 60 κατηγορούμενοι

Σύμφωνα με την χθεσινή ανακοίνωση της Αστυνομίας, κοντά σε γήπεδο της περιοχής εντοπίστηκαν 23 άτομα, εκ των οποίων οι 13 ανήλικοι, τα οποία έφεραν κομμάτια ξύλου και ράβδο, ενώ σε άλλο σημείο, εντοπίστηκαν ακόμη 64 άτομα, από τους οποίους οι 49 ανήλικοι, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικές ουσίες, φωτοβολίδες, κροτίδες, λίμα και σίδερο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πάσχα: Πού θα γιορτάσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Κλείσιμο πανεπιστημίων στα νησιά προβλέπει ο Κασσελάκης

Οι Γερμανοί ξαναθυμούνται το στόλο του Πούτιν ανοικτά της Λακωνίας…

Συναγερμός για τοξικό νέφος στο Βερολίνο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα