ΑΘΗΝΑ
04:22
|
02.05.2024
Ο 40χρονος αστυνομικός έπεσε στη φάκα των αδιάφθορων της ΕΛ.ΑΣ. μετά την καταγγελία 34χρονης για σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση.
Ο διεφθαρμένος αστυνομικός είναι υπαρχιφύλακας στην Υποδιεύθυνση Περιπολιών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μία αληθινή κόλαση βίας και άγριας εκμετάλλευσης ζούσε για τρία χρόνια στα χέρια 40χρονου υπαρχιφύλακα της Διεύθυνσης Περιπολιών της ΕΛ.ΑΣ μία 34χρονη από το Καμερούν.

Ο δράστης αρχικά της εμφανίστηκε σαν «προστάτης» προτείνοντάς την να τη φιλοξενήσει στο σπίτι του ώστε να ξεφύγει τάχα από τα κυκλώματα πορνείας όταν την γνώρισε έξω από ξενοδοχείο επί της Χαλκοκονδύλη στο οποίο εκδιδόταν. Το επιχείρημα; Ότι «επειδή είναι αστυνομικός δεν έχει να φοβάται τίποτε».

Στη συνέχεια της έταξε γάμο για να τη διευκολύνει να αποκτήσει μόνιμη άδεια διαμονής.

Λίγο καιρό αφότου η κοπέλα πείστηκε να μείνει μαζί του ο αστυνομικός άρχισε να γίνεται βίαιος, απαιτητικός και να την απειλεί πως εάν δεν υπακούσει στις εντολές του για εκπόρνευση ή για σεξουαλικές επαφές μαζί του, θα απελαθεί, θα την τραυματίσει ή θα τη σκοτώσει.

Το θύμα γλίτωσε μία από τις τελευταίες επιθέσεις βιασμού όταν απείλησε να πηδήξει από τον τρίτο όροφο του διαμερίσματος στο οποίο διέμεναν.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως όσα υποστήριξε το θύμα, επιβεβαίωσαν μάρτυρες ενώ υπάρχει και υλικό από βίντεο στο οποίο καταγράφεται ο 40χρονος αστυνομικός να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του την 34χρονη από και προς το σημείο που εκδιδόταν στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και να του παραδίδει άγνωστο χρηματικό ποσό.

Τελικά, πριν λίγες μέρες το θύμα αποφάσισε να καταγγείλει το μαρτύριό της σε ειδική υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ με αποτέλεσμα την διενέργεια έρευνας από τους «αδιάφθορους» ώσπου ο 40χρονος υπαρχιφύλακας συνελήφθη το περασμένο Σάββατο με τις κατηγορίες της εμπορίας ανθρώπων και βιασμό κατ’ εξακολούθηση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα