ΑΘΗΝΑ
11:25
|
24.05.2024
Σύμφωνα με την ίδια, έκανε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα, γιατί ήθελε ο γιος της να μείνει μαζί της για πάντα.
Μητέρα στην Αίγυπτο σκότωσε και έφαγε το παιδί της
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μία υπόθεση φρίκης με άκρως σοκαριστικές πτυχές αναβίωσε σε δικαστήριο στην Αίγυπτο, όπου μία μητέρα αποκεφάλισε τον 5χρονο γιο της και στη συνέχεια μαγείρεψε και έφαγε το κεφάλι του.

Αναλυτικότερα, όπως μεταδίδει η Daily Mail, η 29χρονη Χάνα Μοχάμετ Χασάν δικαζόταν για τη φρικτή δολοφονία του γιου της Γιούσεφ, αλλά οι δικαστές στο Ποινικό Δικαστήριο του Ζαγκαζίγκ έκριναν ότι δεν ήταν ικανή να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Ωστόσο, σε μια ετυμηγορία που αποκαλύφθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου, οι δικαστές είπαν ότι σκότωσε τον γιο της «σε κατάσταση μανίας» και ότι έπρεπε να κρατηθεί σε ψυχιατρική μονάδα.

Έφαγε το κεφάλι του γιατί «ήθελε να μείνει μαζί της για πάντα»

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, η 29χρονη συνελήφθη όταν ο τρομοκρατημένος θείος του 5χρονου βρήκε μέρη του σώματός του σε έναν κουβά μέσα στο σπίτι της οικογένειας στο Φακούς, στη βόρεια Αίγυπτο.

Μετά τη σύλληψή της, η αστυνομία είπε ότι ομολόγησε ότι είχε φάει μέρος του κεφαλιού του γιου της επειδή «ήθελε να μείνει μαζί της για πάντα».

Η Χάνα Μοχάμετ Χασάν είχε τεμαχίσει το σώμα του παιδιού της στο μπάνιο, ενώ στη συνέχεια έβρασε το κεφάλι του και άλλα μέρη από το σώμα του στη σόμπα της και τα έφαγε. Πριν από την απόφαση, οι εισαγγελείς είχαν υποστηρίξει ότι η 29χρονη είχε σκοτώσει τον γιο της επειδή φοβόταν ότι μπορεί να χάσει την επιμέλειά του από τον πρώην σύζυγό της.

Μια αρχική ψυχιατρική έκθεση είχε επίσης διαπιστώσει, ότι ήταν υπεύθυνη για τις πράξεις της που ήταν προμελετημένες, καθώς είχε αποκτήσει ένα ρόπαλο και ένα μαχαίρι και είχε κλειδώσει όλες τις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού της. Στη συνέχεια, σκότωσε τον γιο της χτυπώντας το κεφάλι του τρεις φορές και στη συνέχεια τεμάχισε το σώμα του, σε μια προσπάθεια να καταστρέψει τα στοιχεία.

Η ψυχιατρική έκθεση

Το δικαστήριο διέταξε μια πιο λεπτομερή αξιολόγηση της ψυχικής της κατάστασης και μια ομάδα ειδικών ψυχιάτρων που διορίστηκαν από το δικαστήριο, διαπίστωσε ότι η Χασάν ήταν «παραληρηματική» και πίστευε ότι οι συγγενείς της έκαναν μάγια στον γιο της.

Η έκθεση ανέφερε ότι η 29χρονη έπασχε από μειωμένη κρίση και δεν αντιλαμβανόταν τη σοβαρότητα των αποτρόπαιων πράξεών της, τις οποίες αντιμετώπιζε ως ένα… απλό λάθος. Η Χασάν διατάχθηκε να κρατηθεί στο Νοσοκομείο Ψυχικής και Νευρολογικής Υγείας Abbasia στο Κάιρο.

Μετά τη σύλληψή της, η ίδια ισχυρίστηκε στην αστυνομία στο Faqous ότι «πάσχει από ψυχική ασθένεια» και δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τον γιο της.

Τι δήλωσε ο πατέρας του παιδιού

H 29χρονη και ο γιος της έμεναν μόνοι μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της, ο οποίος επιμένει ότι ήξερε ακριβώς τι έκανε η πρώην σύζυγός του.

«Όταν έφτασα, η αστυνομία με εμπόδισε να δω τον γιο μου λόγω της φρικτής σκηνής», δήλωσε ο πατέρας. «Ο γιος μου ήταν αυτός που με κράτησε συνδεδεμένο μαζί της και τον έβλεπα τακτικά και του έφερνα ρούχα και πράγματα που χρειαζόταν. Αλλά πρόσφατα προσπαθούσε να τον κρατήσει μακριά μου και να φυτέψει μίσος απέναντί ​​μου στην καρδιά του, για να μην έρθει σε μένα. Προσπαθούσα να επικοινωνήσω με την οικογένειά της για να δω τον γιο μου και να βεβαιωθώ ότι είναι καλά», είπε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΔΕΔΔΗΕ: Μηνιαία η καταμέτρηση κατανάλωσης έως το τέλος Ιουλίου

Φωτιά σε τουριστικό λεωφορείο στο Χαϊδάρι

Στον ανακριτή οι εφοριακοί για το κύκλωμα της Χαλκίδας

Τελευταία μάχη στη Βουλή πριν τις Ευρωεκλογές, με θέμα την ακρίβεια [live]

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα