ΑΘΗΝΑ
09:41
|
01.05.2024
Εάν γνωρίζετε, επικοινωνήστε με το 116000, με την ΕΛ.ΑΣ. ή με το Χαμόγελο του Παιδιού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δύο έφηβες 13 και 14 ετών αναζητούν οι αρχές μετά την «εξαφάνισή» τους από την Μονάδα «Κοινωνικής Φροντίδας», Αγία Βαρβάρα, στη Νέα Σμύρνη που την περασμένη άνοιξη είχε εμπλακεί σε σκάνδαλο εκμετάλλευσης και σωματεμπορίας ανήλικων κοριτσιών.

Πρόκειται για την Ελευθερία Σ., 13 ετών και την 14χρονη Αικατερίνη Π. Τα ίχνη αμφοτέρων χάθηκαν σήμερα το μεσημέρι, 4 Οκτωβρίου 2023, από τη Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας Παιδόπολη «Αγία Βαρβάρα».

Τις φωτογραφίες των δύο κοριτσιών έδωσε, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, το «Χαμόγελο του Παιδιού» καθώς εκτιμάται πως υπάρχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Η Ελευθερία Σ. έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,70 και είναι 85 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, λευκό μπουφάν και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Η Αικατερίνη Π. έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,65 και είναι 80 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα, μαύρο σορτς και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Η παιδόπολη Αγία Βαρβάρα

Η παιδόπολη ιδρύθηκε το 1951. Αρχικά λειτουργούσε ως επαγγελματική σχολή και το 1983 ως ειδική επαγγελματική σχολή (ραπτική, υφαντική, κέντημα, αγγειοπλαστική, ξυλουργική, μεταλλοπλαστική, κοσμήματα).

Σήμερα φιλοξενεί κορίτσια ηλικίας 12-18 ετών που έχουν ανάγκη ασφαλούς περιβάλλοντος, κοινωνικής φροντίδας, προστασίας και αποκατάστασης.

Δομή φιλοξενίας εφήβων κοριτσιών, Αγία Βαρβάρα, στη Νέα Σμύρνη

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα