ΑΘΗΝΑ
09:26
|
18.05.2024
Προσχώρηση στη ΝΔ ή δημιουργία νέας πολιτικής κίνησης οι δύο επιλογές, δήλωσε ο πρώην υπουργός, τονίζοντας πως έχει πάρει τις αποφάσεις του.
Ανδρέας Λοβέρδος
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στο επόμενο βήμα -μετά την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ- προχωρά ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος προανήγγειλε  τη διοργάνωση ανοιχτής πολιτικής συγκέντρωσης στην Αθήνα, στις 20 Νοεμβρίου.

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι One, έκανε λόγο για δύο επιλογές, την προσχώρηση στη ΝΔ και το ενδεχόμενο ίδρυσης νέας πολιτικής κίνησης, με «φόντο» τις ευρωεκλογές, τονίζοντας πως έχει πάρει τις αποφάσεις του οι οποίες θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

«Από το ΠΑΣΟΚ έφυγα τον Ιούλιο και θεωρώ ότι ήταν πολύ καλή η επιλογή μου. Δικαιώθηκα από τις εξελίξεις που μεσολάβησαν. Θα κάνω αυτό που πρέπει τώρα. Υπάρχουν περιφερειακές εκλογές και σέβομαι τις προτεραιότητες. Στις 20 Νοεμβρίου έχω κλείσει ήδη αίθουσα στο κέντρο της Αθήνας και θα κάνω πολιτική συγκέντρωση. Πριν τα Χριστούγεννα θα ανακοινώσω την επιλογή μου» πρόσθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Μου έχει λείψει η πολιτική. Θέλω να μιλήσω και να πω κατά τη γνώμη μου πώς εξελίσσονται τα πράγματα στην Ελλάδα. Είναι ο πρόλογος. Το κυρίως θέμα θα είναι τον Δεκέμβριο», τόνισε.

Αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο επιστροφής στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Λοβέρδος ανέφερε: «Αυτόν τον καιρό που είμαι εκτός ΠΑΣΟΚ, οι εισηγήσεις που δέχομαι είναι δύο. Η μία είναι προσχώρηση στην Νέα Δημοκρατία και η άλλη να κάνουμε μία κίνηση, η οποία να δοκιμαστεί στις Ευρωεκλογές. Δεν έχω πει σε κανέναν τι έχω επιλέξει, γιατί έχω κάνει την επιλογή μου. Χρειάζομαι αυτόν τον χρόνο της υπομονής», πρόσθεσε, προσθέτοντας ότι σε αυτήν την κίνηση που θα ανακοινώσει δεν θα είναι μόνος του.

«Θα είμαι στις Ευρωεκλογές, οπωσδήποτε, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο» ξεκαθάρισε ο κ. Λοβέρδος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μητσοτάκης: Το VMRO να αναφέρει τη χώρα μόνο ως Βόρεια Μακεδονία

Ουκρανία: Σε ισχύ ο αμφιλεγόμενος νόμος για την επιστράτευση

Ο εμπαιγμός των ΗΠΑ με την πλωτή αποβάθρα στη Γάζα

Πέθανε Ιταλός δημοσιογράφος από το Σύνδρομο των Βαλκανίων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα