ΑΘΗΝΑ
06:37
|
02.05.2024
«Τρέμετε τον Πολάκη» είπε σχεδόν ουρλιάζοντας ο κ. Γεωργιάδης, απευθυνόμενος στον κ. Καραμέρο.
Άδωνις για Πολάκη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με προκλητική και σαφώς ειρωνική διάθεση εμφανίστηκε χθες (5/10) ο Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, λίγες ώρες μετά την πρώτη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Στέφανο Κασσελάκη. Καλεσμένος στο ίδιο πάνελ ήταν ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργος Καραμέρος, με τον οποίο διασταύρωσε τα ξίφη του ο υπουργός που έστρεψε τα βέλη του κατά του Στέφανου Κασσελάκη και του Παύλου Πολάκη.

«Ο αρχηγός σου τώρα είναι ο Παύλος Πολάκης» είπε ο υπουργός, με τον Γιώργο Καραμέρο να σχολιάζει ότι στην ΝΔ «τρέμετε τον Πολάκη», υπενθυμίζοντάς του ότι ως τομεάρχης Διαφάνειας «καθάρισε» 4-5 βουλευτές και υπουργούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

«Εγώ θέλω περισσότερο Πολάκη. Θέλω να αφήσετε τον Πολάκη να φαίνεται περισσότερο και οι 20 να γίνουν 40 μονάδες διαφορά» είπε, μεταξύ άλλων ο Αδ. Γεωργιάδης. Επίσης, διερωτήθηκε ειρωνικά αν μπορεί ο κ. Κασσελάκης να κατηγορεί τον Μητσοτάκη για τον Μπέο. «Δηλαδή μπορεί να λέει “με ενοχλεί το ύφος του Μπέου” και την ίδια στιγμή να κάνει υπερτομεάρχη τον Πολάκη; Προφανώς δεν γίνεται. Μα δεν γίνεται, βρε παιδάκι μου, δεν γίνεται», σχολίασε.

Μεταξύ τους υπήρξε ένταση, επιπλέον γιατί μιλούσαν ταυτόχρονα. «Δεν έχει αφήσει ο άνθρωπος να ακουστεί η φωνή μου ένα λεπτό. Δεν αφήνει τη φωνή μου» είπε ο Άδωνης Γεωργιάδης. «Καλά, αγαπάτε τη φωνή σας, είναι γνωστό αυτό. Θέλω να έχουμε διάλογο για να μη λέτε ό,τι θέλετε. Με εμένα δεν θα λέτε ό,τι θέλετε», απάντησε ο Γιώργος Καραμέρος.

«Διάλογος δεν είναι να μιλάς πάνω στη φωνή μου! Δημοσιογράφος τόσα χρόνια είσαι, σεβάσου λίγο τους κανόνες δημοσιογραφίας επιτέλους αν δεν μπορείς της πολιτικής», ανταπάντησε ο υπουργός.

«Μη φωνάζετε! Δεν θα εφαρμόσεις τη λεκτική βία, σε εμένα δεν περνάει! Θα ‘σαι φρόνιμος», του είπε  ο Γ. Καραμέρος με τον Αδ. Γεωργιάδη να απαντά:  «Τώρα έχεις αρχηγό τον Πολάκη για να μιλάς για τη λεκτική βία».

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Ενδοπαλαιστινιακές συνομιλίες συμφιλίωσης στο Πεκίνο

Ο Τραμπ μαλώνει τον Νετανιάχου ξανά για τις επιθέσεις της Χαμάς και τον πόλεμο στη Γάζα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα