ΑΘΗΝΑ
02:17
|
02.05.2024
Κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό κατ' εξακολούθηση, ενώ στην ανακρίτρια κατέθεσε ακόμα ένα θύμα του Ρουμανικής καταγωγής.
Ελληνική Αστυνομία
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στη φυλακή οδηγείται με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέας, ο 40χρονος αστυνομικός, ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό κατ’ εξακολούθηση, μετά την απολογία του που διήρκησε περίπου πέντε ώρες

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται, ότι δηλαδή επί δύο χρόνια βίαζε, κακοποιούσε και εξέδιδε μια 35χρονη γυναίκα από το Καμερούν, δεν έπεισε ωστόσο τις δικαστικές αρχές.

Όπως έχει υποστηρίξει στην κατάθεσή του το θύμα, χρησιμοποιώντας απειλές και σωματική βία, ο 40χρονος προέβαινε συστηματικά σε βιασμούς της και την εξέδιδε έναντι αμοιβής, παρακρατώντας για τον ίδιο χρηματικά ποσά.

Στις αρχές έχει προσέλθει ακόμα μία γυναίκα, με καταγωγή από τη Ρουμανία, η οποία έχει καταγγείλει παρόμοια κακοποιητική μεταχείριση σε βάρος της από τον αστυνομικό, τα προηγούμενα χρόνια.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να κληθεί από την τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση για να καταθέσει και ενώπιον της, ενώ στη συνέχεια θα κλητευθεί εκ νέου ο κατηγορούμενος, προκειμένου να απολογηθεί συμπληρωματικά.

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη δράση του αστυνομικού

«Μου έλεγε ότι αν του κάνω μήνυση θα με βγάλει τρελή και θα με σκοτώσει», είπε η 34χρονη γυναίκα μιλώντας στο Star για όσα πέρασε στα χέρια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς, η 34χρονη είπε πως ο αστυνομικός της έλεγε ότι θα την παντρευτεί όμως με… το αζημίωτο.

«Αυτός (ο κατηγορούμενος) λέει ότι θέλει να με παντρευτεί και να του δώσω 20.000 ευρώ και αυτός λέει πρέπει να δουλεύω πολύ πολύ τώρα. Γιατί θες λεφτά για να με παντρευτείς; Αν μ ‘ αγαπάς δεν θα πρέπει να παίρνεις λεφτά» και μου λέει “Ετσι είναι”. Εγώ δούλεψα και τα κράτησα τα 20.000 ευρώ και αυτός τα έκλεψε» ανέφερε στο Star.

Όπως λέει πάντως η ίδια, όταν στο παρελθόν τον είχε απειλήσει με μήνυση, εκείνος της είχε πει ότι αν το κάνει θα τη βγάλει τρελή.

«Μου λέει αν κάνεις μήνυση κανένας δε θα σε πιστέψει. Θα πω ότι είσαι τρελή, δεν πας καλά, το μυαλό σου δεν δουλεύει καλά, θα σε βάλω μέσα στο νοσοκομείο, θα μείνεις εκεί όλη τη ζωή σου και μια μέρα με κράτησε απο τον λαιμό τόσο δυνατά που ήθελε να με σκοτώσει. Μια φορά μου έβγαλε και όπλο μέσα στην πολυκατοικία. Μου λέει “Εσύ παίζεις μαζί μου; Το βλέπεις έχω όπλο”. Αν πάω να κάνω μήνυση θα με σκοτώσει».

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα