ΑΘΗΝΑ
05:55
|
22.02.2024
Από τη συμφωνία της Βάρκιζας του 1945 έως και σήμερα, είναι αξιοσημείωτη η σταθερότητα των συντρόφων.
ΚΚΕ-Λαϊκή Συσπείρωση
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο υποστηριζόμενος από το «Κόμμα» υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές της Αθήνας Νίκος Σοφιανός κάλεσε τους ψηφοφόρους να ρίξουν άκυρο ή να απόσχουν στο δεύτερο γύρο των εκλογών στην πρωτεύουσα, όπου, πιθανότατα, θα επανεκλεγεί, αν είναι δυνατόν, ο Μπακογιάννης, ένας Δήμαρχος εξίσου άθλιος με τον Μητσοτάκη ως Πρωθπουργό!

Εμείς δεν λέμε ότι ο ανθυποψήφιος του Μπακογιάννη είναι κάποιος λαμπρός υποψήφιος. Καλύτερος όμως από τον Μπακογιάννη αναγκαστικά είναι. Δεν μπορεί απλούστατα να υπάρξει χειρότερος Δήμαρχος από τον Μπακογιάννη, όπως δεν μπορεί να υπάρξει και χειρότερη κυβέρνηση από αυτή του Μητσοτάκη. Γιατί πρέπει να μεγαλώσουμε το ποσοστό του Μπακογιάννη και την αίσθηση του θριάμβου του;

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα που το ΚΚΕ ρίχνει ουσιαστικά τις δυνάμεις του στην πλάστιγγα υπέρ του Μητσοτάκη. Και πριν από τις εθνικές εκλογές, ο Γενικός Γραμματέας του προσέφερε τεράστιες υπηρεσίες στην κυβέρνηση, με την εξωφρενική δήλωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης (με άλλα λόγια μπορείτε να ψηφίσετε ΝΔ αφού είναι καλύτερη από τον ΣΥΡΙΖΑ).

Και τον πατέρα του σημερινού Πρωθυπουργού, τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη συμπαθούσε πολύ το κόμμα. Συμμάχησε μαζί του για να βάλει φυλακή τον Ανδρέα Παπανδρέου με αποτέλεσμα να σχηματιστεί η άθλια νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση Μητσοτάκη και να μπει στο “ράφι” του 5% έως 10% το ίδιο το ΚΚΕ έκτοτε.

Το 2015 το «Κόμμα» ήταν υπέρ της αποχής στο δημοψήφισμα. Στην ερώτηση αν θέλουν ή όχι τα Μνημόνια οι Έλληνες δεν  είχε απάντηση! 

Και πίσω, στο μακρινό πλέον 2010, είχε στείλει την ΚΝΕ να κάνει περιφρούρηση στη Βουλή, μπας και δοκιμάσουν να μπούνε μέσα οι ξεσηκωμένοι κατά των Μνημονίων Έλληνες.

Από τη συμφωνία της Βάρκιζας του 1945, που παρέδωσε το ΕΑΜικό κίνημα στους εχθρούς του έως και σήμερα, είναι αξιοσημείωτη η σταθερότητα των συντρόφων.

ΥΓ. Και βεβαίως, για να μη ξεχνιόμαστε, το καλύτερο από όλα, «τι ΝΑΤΟ, τι Ρωσία!».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αγρότες… Δώσαμε

Η κυβέρνηση δεν φαίνεται διατεθειμένη να υποχωρήσει, σύμφωνα με όσα έχουν δηλώσει Μητσοτάκης, Μαρινάκης και Βορίδης.
ΣΥΝΑΦΗ

Αυτό είναι το πρόγραμμα του 4ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ

Διάλογο με τον Τουσκ θέλει ο Ζελένσκι, στο φόντο των μπλόκων Πολωνών αγροτών

Προτροπή Δένδια στην Αλβανία για τήρηση του ευρωπαϊκού κεκτημένου

Εναέρια ρίψη βοήθειας στη Βόρεια Γάζα από Βρετανία και Ιορδανία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα