ΑΘΗΝΑ
19:37
|
03.05.2024
Προηγήθηκε το χυδαίο σεξιστικό και ομοφοβικό παραλήρημα του κ. Μπέου εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.
Αχιλλέας Μπέος και Νίκος Μπογιόπουλος
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε σφοδρή αντιπαράθεση ήρθαν χθες μετά τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών, ο επανεκλεγείς δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος και ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος, ενόσω ο πρώτος βρισκόταν σε απευθείας σύνδεση στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1.

Νωρίτερα, ο Αχιλλέας Μπέος είχε εξαπολύσει ένα χυδαίο σεξιστικό και ομοφοβικό παραλήρημα εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

Στην εκλογική εκπομπή του ANT1, αφού ο Μπέος παρουσίασε τον εαυτό του σαν «λαϊκό άνθρωπο», για να δικαιολογήσει τις κάθε είδους χυδαιότητες που εκτοξεύει, έλαβε απαντήσεις από τον δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπουλο

Δεν θέλω να κάνω καμία ερώτηση. Αναγνωρίζω, κ. Μπέο, ότι είστε δήμαρχος Βόλου και εγώ είμαι πολίτης αυτής της χώρας. Είπατε προηγουμένως ότι είστε λαϊκός άνθρωπος και μας είπατε ότι η λαϊκότητα του ανθρώπου εκφράζεται με τον τρόπο που εκφραστήκατε εσείς. Λέω, λοιπόν, ότι δεν είστε λαϊκός άνθρωπος. Λούμπεν είστε! Ένα λούμπεν στοιχείο είστε, αυτό είστε, είπε ο Νίκος Μπογιόπουλος.

«Και εσύ είσαι ένα νούμερο! Και μεγάλο νούμερο κιόλας» απάντησε άμεσα ο Αχιλλέας Μπέος.

«Κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, η σαπίλα κερδίζει και το έλος επιπλέει. Χωρίς να κάνω ευθείες αναγωγές» συνέχισε ο Νίκος Μπογιόπουλος και ο Αχιλλέας Μπέος ρώτησε: «Εσύ τι είσαι; Ποιο είναι το επάγγελμα σου;»

Είμαι πολίτης αυτής της χώρας που είχε διαβάσει ότι και ο Εσκομπάρ ήταν γερουσιαστής στην Κολομβία. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, λοιπόν, σε μια συχνότητα δημόσια, όταν το ύφος το δικό σας πλασάρεται ως λαϊκό ύψος έχω υποχρέωση ως πολίτης αυτής της χώρας να πω ότι δεν έχεις καμία σχέση με τη λαϊκότητα αυτού του λαού του απάντησε ο Νίκος Μπογιόπουλος με τον δήμαρχο Βόλου να αναρωτιέται ξανά: «Τι επαγγέλλεσαι, ρε άνθρωπε; Τι είσαι; Δημοσιογράφος;».

Ο Νίκος Μπογιόπουλος επέμεινε: «Είσαι ένα λουμπεναριό! Ένα λουμπέναριο είσαι! Αυτό είσαι! Και είμαι δημοσιογράφος, ναι, πολίτης που πληρώνει φόρους».

«Προφανώς από αυτούς που τα παίρνουν είσαι και προσπαθείς να παραπληροφορήσεις την κοινή γνώμη. Κ. Χατζηνικολάου, δεν έχει νόημα να μιλάω με αυτό το νούμερο τώρα. Αφού είσαι δημοσιογράφος είσαι και νούμερο» είπε ο Αχιλλέας Μπέος και ο Νίκος Χατζηνικολάου «έκλεισε» την σύνδεση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Επιτάφιος Θρήνος: Η Ακολουθία και η περιφορά [live]

Πυρά Ζαχάροβας κατά Κάμερον για χρήση όπλων κατά της Ρωσίας μέσω Ουκρανίας

Ηράκλειο: Προφυλακιστέος ο 51χρονος που κακοποιούσε σεξουαλικά το βαφτιστήρι του

Ο διευθυντής της CIA ξανά στο Κάιρο για παζάρι με Ισραήλ και Χαμάς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα