ΑΘΗΝΑ
03:54
|
06.05.2024
Δύο ακόμα άμαχοι έχασαν τη ζωή τους στην ίδια περιοχή, προχθές Τρίτη.
Ανασύρθηκαν νεκροί από τα ερείπια
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τρεις άμαχοι, ανάμεσά τους ένα παιδί, ανασύρθηκαν νεκροί από τα συντρίμμια ενός συγκροτήματος κατοικιών στα περίχωρα του Μπέλγκοροντ στα σύνορα της Ρωσίας με την Ουκρανία, μετά από πτώση ενός μη επανδρωμένου ουκρανικού αεροσκάφους που επλήγη από τα ρώσικα συστήματα αεράμυνας, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της περιοχής Βιάτσεσλαβ Γκλάντκοφ.

«Είναι ένα τραγικό πρωινό για όλους μας. Το βράδυ, ως αποτέλεσμα της πτώσης ενός μη επανδρωμένου εναέριου οχήματος στα περίχωρα του Μπέλγκοροντ, δύο κτίρια καταστράφηκαν και πολλά άλλα, όπως και οχήματα, υπέστησαν ζημιές από την έκρηξη που προκλήθηκε, αλλά το πιο σημαντικό, τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν, ένας από αυτούς ήταν μικρό παιδί», έγραψε ο Γκλάντκοφ στο κανάλι του στο Telegram.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, δύο ακόμη άτομα νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική με τον έναν να βρίσκεται σε κώμα και την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται ως ιδιαίτερα κρίσιμη.

Υπενθυμίζεται, ότι προχθές, Τρίτη, στην ίδια περιοχή, έχασαν τη ζωή τους ακόμα δύο άμαχοι ως αποτέλεσμα ουκρανικού χτυπήματος με οβίδα.

Την ίδια ώρα, οι ουκρανικές δυνάμεις ανακοίνωσαν πως κατέρριψαν 28 ρωσικά drones κατά τη διάρκεια της νύχτας, ωστόσο πλήγμα της Μόσχας προκάλεσε ζημιές σε αποθήκη σε λιμάνι στην περιφέρεια της Οδησσού

«Η νυχτερινή επίθεση του εχθρού, που έστειλε drones στον τομέα ευθύνης μας, είχε για ακόμη μια φορά στόχο λιμενικές υποδομές στον Δούναβη. Αποθήκες στη ζώνη των λιμανιών στον νότο της περιφέρειας Οδησσού υπέστησαν ζημιές από πλήγμα», ανέφερε μέσω Telegram η στρατιωτική διοίκηση της νότιας Ουκρανίας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν έναν 80χρονο τραυματία που νοσηλεύεται με εγκαύματα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια

Ιουλιανό και Γρηγοριανό ημερολόγιο: Μια ιστορία, δύο φορές… Πάσχα

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Νεκρή ανασύρθηκε η γυναίκα που έπεσε με αυτοκίνητο στο λιμάνι της Πάτρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα