ΑΘΗΝΑ
13:46
|
15.07.2024
Μετά από αναβολή, οι τριήμερες εκδηλώσεις για την υπεράσπιση του Πηλίου από την αιολική βιομηχανία θα λάβουν χώρα στις 20-22 Οκτωβρίου.
Εργασίες για κατασκευή αιολικού πάρκου στη Μαγνησία
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Περιβαλλοντικές οργανώσεις που μάχονται εναντίον του λόμπι της «πράσινης ανάπτυξης» πρόκειται να διοργανώσουν μια τριήμερη εκδήλωση υπεράσπισης του Πηλίου από την αιολική βιομηχανία στις 20-22 Οκτωβρίου, έπειτα από αναβολή που έλαβαν οι εκδηλώσεις λόγω των καταστροφικών πλημμυρών που έπληξαν το Πήλιο μαζί με ολόκληρη τη Θεσσαλία τον Σεπτέμβριο.

Πιο συγκεκριμένα, 3 ημέρες αγώνα υπεράσπισης του Πηλίου από την αιολική βιομηχανία διοργανώνεται από τη συλλογικότητα Πήλιο καθαρό από αιολικά σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και συλλόγους την Παρασκευή 20, Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Οκτωβρίου.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται: Προβολές, επισκέψεις σε μουσεία, πεζοπορίες, ομιλίες ειδικών και επιστημόνων, αφηγήσεις για την ιστορία του τόπου, μουσικές βραδιές, συζητήσεις κ.ά.

Τις προσεχείς ημέρες οι διοργανωτές θα αναφέρουν περισσότερες λεπτομέρειες για την κάθε θεματική, τους τρόπους προσέλευσης στα χωριά και τις συνθήκες κατασκήνωσης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΛΑΡΚΟ: Παρέμβαση εργαζομένων στα κεντρικά γραφεία

Πυρκαγιά στην Τζιά-Εστάλη μήνυμα 112

Νέο έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ: Καύσωνας μέχρι την Παρασκευή 19 Ιουλίου

Κρήτη: Μήνυμα από το 112 για φωτιά στον Προφήτη Ηλία Ηρακλείου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα