ΑΘΗΝΑ
05:39
|
07.05.2024
Οι ανήλικες χτύπησαν με γροθιές και χαστούκια μια 15χρονη, με σκοπό να της αρπάξουν χρήματα.
Συμμορία ανήλικων κοριτσιών
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ξυλοδαρμοί ανηλίκων εντός και εκτός σχολικών εγκαταστάσεων. Αιματηρά ραντεβού επίλυσης διαφορών. Άγριες ληστρικές επιθέσεις σε γειτονιές. Η βία ανηλίκων στη χώρα μας έχει λάβει άκρως ανησυχητικές διαστάσεις, με περιστατικά στα οποία εμπλέκονται πλέον και συμμορίες ανήλικων κοριτσιών.

Ειδικότερα, ομάδα στην οποία συμμετείχαν πέντε ανήλικες προσέγγισαν το βράδυ του Σαββάτου, στην συμβολή της Λ. Κηφισίας με την οδό Παναγίτσας, στην Κηφισιά, δύο άλλες ανήλικες που περπατούσαν στον δρόμο και χτύπησαν την μία 15χρονη με γροθιές και χαστούκια για να της αφαιρέσουν χρηματικό ποσό.

Αμέσως μετά την πράξη τους τράπηκαν σε φυγή, ενώ το θύμα κάλεσε την Αστυνομία. Από αναζητήσεις αστυνομικών εντοπίστηκε μία από τις ανήλικες που πραγματοποίησαν την επίθεση, μία 16χρονη, η οποία προσήχθη, αναγνωρίστηκε από τα θύματα και συνελήφθη.

Από την συνεχιζόμενη έρευνα συνελήφθη ακόμη μία 16χρονη και ταυτοποιήθηκαν οι υπόλοιπες τρεις που αναζητούνται, ενώ μέχρι στιγμής έχουν προκύψει συνολικά τρεις περιπτώσεις, δύο ληστείες και μία απειλή που η συμμορία των ανήλικων κοριτσιών έχει διαπράξει το τελευταίο δίμηνο σε βάρος άλλων ανηλίκων κοριτσιών στην ευρύτερη περιοχή της Κηφισιάς.

Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν είναι υπεύθυνες και για τυχόν άλλες παρόμοιες πράξεις.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τι πραγματικά συμβαίνει στη «Γη των όρθιων ανθρώπων»;

Αρμενία: Μεγάλη αντικυβερνητική διαδήλωση

Δανία: Χιλιάδες διαδηλώνουν υπέρ της Παλαιστίνης

Ακυρώνεται η τελετή αποφοίτησης στο Κολούμπια λόγω κινητοποιήσεων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα