ΑΘΗΝΑ
04:31
|
05.05.2024
Υπήρξε επί χρόνια ρεπόρτερ της ομάδας του Άρη και στενός φίλος του Νίκου Γκάλη.
Πάρις Καλημερίδης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο σκόρπισε σήμερα (16/10) η είδηση του θανάτου του δημοσιογράφου, Πάρι Καλημερίδη, που ήταν επί χρόνια ρεπόρτερ της ομάδας του Άρη και στενός φίλος του θρύλου του μπάσκετ, Νίκου Γκάλη.

Συγκεκριμένα, ο Πάρις Καλημερίδης ήταν ρεπόρτερ των Άρη στα «χρυσά» χρόνια της ομάδας τη δεκαετία του ’80 και του ’90 και κατάφερε να «γράψει» τη δική του ιστορία στο χώρο. Το όνομά του, άλλωστε, συνδέθηκε με τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Βέβαια, ο δημοσιογράφος έδωσε μεγάλη μάχη για τη ζωή του τελευταία χρόνια, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο Πάρις Καλημερίδης ήταν ένας από τους παλαιότερους ρεπόρτερ στη χώρα, καθώς άρχισε την πορεία του στο ρεπορτάζ το 1967 μέσα από αγώνες τοπικών πρωταθλημάτων πριν μεταπηδήσει στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής.

Κατά τη δεκαετία του ’80 αλλά και του ’90 κάλυψε το ρεπορτάζ του Άρη με μεγάλη επιτυχία καλύπτοντας, παράλληλα, και πολλά Final 4. Στην πορεία του, επίσης, εργάστηκε για πολλά χρόνια τόσο στην ΕΡΤ3 όσο και στην εφημερίδα «Θεσσαλονίκη».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη ο δημοσιογράφος Πάρις Καρβουνόπουλος

Αναβλήθηκε η απόφαση για το κλείσιμο του Al Jazeera στο Ισραήλ

Θλίψη στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε η γνωστή δημοσιογράφος Ναυσικά Γκράτσιου

Αποθεώθηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα