ΑΘΗΝΑ
12:51
|
06.05.2024
Ο 50χρονος κρατούσε έγκλειστη με τη βία την κοπέλα και την ανάγκαζε να προχωρά σε ερωτικές συνευρέσεις με άνδρες.
Σύλληψη άνδρα στη Ρόδο για υπόθεση trafficking
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εξιχνιάστηκε, έπειτα από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, υπόθεση trafficking στο νησί. Εχθές το πρωί (15/10) συνελήφθη ένας 50χρονος αλλοεθνής σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για αρπαγή, εμπορία ανθρώπων, παράνομη βία και παράβαση του κώδικα μετανάστευσης.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε, ο δράστης γνώρισε πριν από μερικά χρόνια στο διαδίκτυο ομοεθνή του και την έπεισε να πάει να τον βρει στη Ρόδο λέγοντάς της ότι θα βρει καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ωστόσο, μετά την άφιξη της κοπέλας στο νησί, της αφαίρεσε τα ταξιδιωτικά έγγραφα και την κρατούσε έγκλειστη με τη βία σε σπίτι εξαναγκάζοντας την να προχωρά σε ερωτικές συνευρέσεις με τρίτα άτομα, έναντι αμοιβής που καρπωνόταν ο ίδιος.

Παράλληλα της ασκούσε σωματική και ψυχολογική βία, ελέγχοντας την επικοινωνία με τα συγγενικά της πρόσωπα, αναφέρουν οι αστυνομικές πληροφορίες. Από την αστυνομική έρευνα στην κατοικία και το όχημα που χρησιμοποιούσε ο συλληφθείς, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3.587 ευρώ και έξι κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου. Για την προστασία και φροντίδα της κοπέλας ενεργοποιήθηκε πρωτόκολλο συνεργασίας με κατάλληλη δομή φιλοξενίας.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΗΠΑ: Σχεδόν 2.500 συλλήψεις σε διαδηλώσεις υπέρ των Παλαιστινίων σε κολέγια και πανεπιστήμια

Εκλογές στο Τσαντ, οι πρώτες του Σαχέλ μετά το κύμα πραξικοπημάτων

Πώς θα κινηθούν σήμερα τα ΜΜΜ

Μεξικό: Αναγνωρίστηκαν τα πτώματα του Αμερικανού και των δυο Αυστραλών τουριστών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα