ΑΘΗΝΑ
23:29
|
04.05.2024
«Η επένδυση στον θάνατο ανεπιθύμητων ανθρώπων είναι έξυπνη και καλή. Είναι πέρα από κάθε λέξη. Είναι πέρα από το καλό και το κακό...»
Ντμίτρι Μεντβέντεφ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αίσθηση προκαλούν οι επισημάνσεις του αντιπροέδρου του ρωσικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και πρώην Προέδρου της χώρας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, για τις τελευταίες αποφάσεις του Αμερικανού Προέδρου Τζο Μπάιντεν και τη στάση δυτικών χωρών στο θέμα των ανελέητων επιθέσεων του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας και τους χειρισμούς τους στο παλαιστινιακό.

Ο Ρώσος αξιωματούχος δεν παραλείπει να συνδέσει τις αντιδράσεις Δυτικών ηγετών με την Ουκρανία και την ανερυθρίαστη επιλογή του Αμερικανού Προέδρου να χαρακτηρίσει σαν έξυπνη επένδυση τα πάνω από 100 δισ δολάρια που ζητά από το κογκρέσο για να χρηματοδοτήσουν τους πολέμους της Ουκρανίας και του Ισραήλ.

Ολόκληρη η ανάρτησή του σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έχει ως εξής:

«Οδηγούμενος από τις ΗΠΑ, ο κόσμος κατρακυλά σταθερά σε μια βαθιά άβυσσο. Οι αποφάσεις που λαμβάνονται δείχνουν ξεκάθαρα όχι μόνο μια μη αναστρέψιμη ψυχική επιδείνωση, αλλά και την απώλεια των εναπομεινάντων ψηγμάτων συνείδησης. Οι αποφάσεις αυτές, τόσο οι σημαντικές, όσο και οι δευτερεύουσες, αποτελούν κραυγαλέα συμπτώματα της επιδημικής κοινωνικής ασθένειας.

1. Ο Μπάιντεν χαρακτήρισε τα χρήματα που θα δαπανηθούν για τον θάνατο άλλων ανθρώπων κάπου μακριά από τις ΗΠΑ «έξυπνη επένδυση». Πρόκειται για την απόκτηση πρόσθετων όπλων αξίας δεκάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων για την Ουκρανία και το Ισραήλ.

2. Το καθεστώς του Κιέβου αποφάσισε να απαγορεύσει την Ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία αποκόπτοντας έτσι τους Ορθόδοξους Χριστιανούς της από το λίκνο της μητέρας Εκκλησίας.

3. Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας καταδικάζει χωρίς δισταγμό έναν αστέρα του ποδοσφαίρου για τις αναρτήσεις του υπέρ της Παλαιστίνης.

Αυτές οι ειδήσεις είναι διαφορετικές, αλλά όλες τους μιλούν για μια επιταχυνόμενη αποσύνθεση του ίδιου του ιστού της δυτικής κοινωνίας.

Η επένδυση στον θάνατο ανεπιθύμητων ανθρώπων είναι έξυπνη και καλή. Είναι πέρα από κάθε λέξη. Είναι πέρα από το καλό και το κακό. Και δεν είναι μόνο η άνοια του γερο-ηλίθιου, αλλά η μακραίωνη φιλοσοφία όλης της κρατικής τους υπόστασης.

Η απαγόρευση της πατρογονικής εκκλησίας στη «Μικρορωσία» είναι βρώμικη πολιτική βαθιά ριζωμένη στην κοκαΐνη και τον σατανισμό. Δηλαδή ο Ζελένσκι δεν είναι απλώς ένας εκφυλισμένος χωρίς συγγενείς και οικογένεια. Δεν είναι απλώς μια μαριονέτα ζόμπι, που έχει ξεχάσει τόσο τη δική του όσο και τη γενική ιστορία. Τρέμει από την επιθυμία για εξουσία, ένας κλόουν Φρανκενστάιν που δημιουργήθηκε για τη διασκέδαση των πελατών, έτοιμος όχι μόνο να τους παραδώσει το ίδιο του το σώμα για σαρκικές απολαύσεις, αλλά και να καταστρέψει με ευκολία τον χριστιανισμό στην πατρίδα του.

Και τρίτον. Η υπέρβαση των μοντέρνων ιδεολογικών ορίων είναι πλέον κυριολεκτικά τιμωρητέα στη Δύση. Επιτρέπεται η έκφραση συλλυπητηρίων στους Ισραηλινούς, αλλά όχι στους Παλαιστίνιους. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία συμπάθεια γι’ αυτούς. Είναι όλοι τους, σαν τρομοκράτες εκεί, οπότε ας τους αφήσουμε να πεθάνουν κατά χιλιάδες. Παιδιά, γυναίκες, ηλικιωμένοι, δεν είναι τίποτε άλλο παρά αναλώσιμα».

Το αποτέλεσμα τέτοιων δηλώσεων είναι σαφές. Η Ιντιφάντα θα συνεχιστεί για πάντα. Η Εκκλησία θα αναγεννηθεί, αλλά μέσα από το αίμα και τα βάσανα του εμφυλίου πολέμου. Και η ποσότητα των παρεχόμενων όπλων αργά ή γρήγορα θα μεταπηδήσει σε ποιότητα. Τα υψηλής εκρηκτικότητας, αθροιστικά, εμπρηστικά και διατρητικά εκρηκτικά θα μετατραπούν σε πυρηνικά…»

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Σαντίκ Καν επανεξελέγη δήμαρχος του Λονδίνου για τρίτη θητεία

Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε «πλήρη πείνα», λέει η επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Ξέσπασμα ιλαράς στη Νιγηρία: Τουλάχιστον 42 νεκροί

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα