ΑΘΗΝΑ
00:45
|
22.05.2024
H Γαλλία «θωρακίζει» αεροδρόμια γύρω από το Παρίσι, αλλά και τους σιδηροδρομικούς σταθμούς μετά από τα πολλά περιστατικά ψευδών βομβιστικών συναγερμών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

H Γαλλία που έχει τεθεί ήδη στο υψηλότερο επίπεδο επιφυλακής για την εθνική της ασφάλεια, πρόκειται να ενισχύσει τα μέτρα ασφάλειας που εφαρμόζονται στα αεροδρόμια γύρω από το Παρίσι, αλλά και στους σιδηροδρόμους, μετά από ένα κύμα ψευδών βομβιστικών συναγερμών, όπως δήλωσε σήμερα ο υπουργός Μεταφορών Κλεμάν Μπον.

Οι περιπολίες ασφάλειας στα αεροδρόμια του Παρισιού θα αυξηθούν κατά 40%, ενώ το προσωπικό στην εταιρία των εθνικών σιδηροδρόμων (SNCF) θα ενισχυθεί κατά 20%, πέραν του αριθμού των αστυνομικών περιπολιών που διενεργούνται στους σιδηροδρομικούς σταθμούς, όπως δήλωσε ο Μπον στο δημόσιο γαλλικό ραδιόφωνο France Inter.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και Γκάλαντ ζητά το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο-Είναι εξωφρενικό απαντά ο πρόεδρος Μπάιντεν

Οι ΗΠΑ «απορρίπτουν βασικά» τη σημερινή ανακοίνωση του εισαγγελέα του ΔΠΔ Καρίμ Χαν σχολίασε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών. Ποικιλία αντιδράσεων στην Ευρώπη.
ΣΥΝΑΦΗ

Καταδίκη 2 νεαρών Σουηδών στη Ρόδο για προσβολή εθνικών συμβόλων

Μεξικό: Θύματα θερμοπληξίας εκατοντάδες πίθηκοι στο Ταμπάσκο

Αλβανία: Τελέστηκε ο πρώτος γάμος ομόφυλου ζευγαριού

UNRWA: Αναστέλλει τη διανομή τροφίμων στη Ράφα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα