ΑΘΗΝΑ
08:33
|
06.07.2024
«Με όλα αυτά έχουμε εξασφαλίσει ένα μεγάλο κομμάτι στις θεατρικές επιθεωρήσεις» είπε, κάνοντας λόγο για έναν «αρρωστημένο εκτός τόπου αρχηγισμό».
Πάνος Σκουρλέτης και Αλέξης Τσίπρας σε... άλλες εποχές
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέα δριμεία επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε εκ νέου ο Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας σήμερα στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, στον απόηχο της χθεσινής, μέσω Twitter, ανακοίνωσης του πρώτου πως τίθεται εκτός κόμματος, μαζί με τον Νίκο Φίλη και τον Δημήτρη Βίτσα.

Λέγοντας πως τα περί διαγραφής του τα έμαθε από την τηλεόραση ο κ. Σκουρλέτης τόνισε ότι κανείς δεν μπορεί να διαγράψει τις ιδέες. «Κανείς δεν μπορεί να διαγράψει τη σχέση μου με την Αριστερά. Δεν μπορεί, πολύ περισσότερο να διαγράψει μια ολόκληρη πορεία ενός ιστορικού ρεύματος στην Ελλάδα, της Ανανεωτικής και Ριζοσπαστικής Αριστεράς».

«Εγώ αυτά που έκανα στα 24 μου και στα 19 μου θα τα ξαναέκανα», υπογράμμισε υπονοώντας τις τελευταίες δηλώσεις του κ. Κασσελάκη για τα όσα έλεγε «ο 24χρονος Στέφανος».

Ερωτώμενος για προηγούμενες δηλώσεις του ότι ο κ. Κασσελάκης «γελοιοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ μέρα με τη μέρα», ο κ. Σκουρλέτης εξέφρασε φόβο για απαξίωση του κόμματος χαρακτηρίζοντας ως κατάντια το ότι πήρε την ηγεσία ο κ. Κασσελάκης και πρόσθεσε πως «με όλα αυτά έχουμε εξασφαλίσει ένα μεγάλο κομμάτι στις θεατρικές επιθεωρήσεις» κάνοντας λόγο για έναν «αρρωστημένο εκτός τόπου αρχηγισμό».

Στράφηκε δε και κατά του Παύλου Πολάκη, λέγοντας ότι «τα νταηλίκια και τις συκοφαντίες τις γνωρίζουμε όλοι» και του ευχήθηκε «να διατηρήσει αυτό το επίπεδο και να μην το ρίξει πιο χαμηλά».

«Εμείς θέσαμε πολιτικά ζητήματα για το τι συνέβη από το 2019 και τις αιτίες της αναξιοπιστίες που γέννησε ο ΣΥΡΙΖΑ και ζητήσαμε συνέδριο» είπε ο κ Σκουρλέτης τονίζοντας ότι δεν πρόκειτια για προσωπική κριτική ενώ απαντώντας στις κατηγορίες που δέχθηκε η Ομπρέλα από τον κ. Κασσελάκη για υπονόμευση του κόμματος και του Αλέξη Τσίπρα και αντιπολίτευση μέσα στον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε είπε πως «είναι υποτιμητικό για τον κ. Τσίπρα να λέγεται κάτι τέτοιο, καθώς και ο Βίτσας και ο Φίλης και εγώ υπήρξαμε υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ».

«Οι 65.000 ψηφοφόροι δεν γνώριζαν τις πραγματικές απόψεις του κ. Κασσελάκη, καθώς δεν είπε προεκλογικά αυτά που είπε στο ΣΕΒ», ανέφερε ενώ σε ερώτηση για το αν ο κ. Κασσελάκης «είδε φως και μπήκε» απάντησε πως την ευθύνη για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου επικρατείας, στο οποίο πρωτοεμφανίστηκε ο νυν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, την είχε μια πολύ στενή ομάδα και εν τέλει ο ίδιος ο κ. Τσίπρας.

Τέλος, υπογράμμισε πως είναι υποχρέωση του Αλέξη Τσίπρα και του συνόλου των πολιτικών στελεχών, αναφέροντας ενδεικτικά την Όλγα Γεροβασίλη και τον Νίκο Παππά, να μιλήσουν.

«Είναι υποχρέωσή του να πει την γνώμη του» είπε για τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε πως βλέπει μια «πορεία βίαιης πολιτικής και ιδεολογικής μετάλλαξης του ΣΥΡΙΖΑ» που έτσι όπως πάνε τα πράγματα θα τον μετατρέψει σε ένα «κεντροδεξιό άνευρο κόμμα».» Αν υπάρξει μια τέτοια εξέλιξη, προφανώς εμείς, οι υπόλοιποι θα βρεθούμε απέναντι» υπογράμμισε, ενώ έκανα λόγο και για παράκεντρα, φωτογραφίζοντας του περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Πεζεσκιάν κερδίζει τον ιρανικό προεδρικό αγώνα – εκλογικό σώμα

Λυδία Λίθος για την Αριστερά ο Πόλεμος και η Ειρήνη

Βρετανία: Ποια η σύνθεση της νέας κυβέρνησης του Στάρμερ

Χειμάρρα: Στις 4 Αυγούστου εκλογές μετά την καθαίρεση Μπελέρη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα