ΑΘΗΝΑ
01:16
|
09.05.2024
Αύριο Πέμπτη 26/10 συνεχίζεται η ακροαματική διαδικασία με το ΜΟΔ να διαμηνύει στην κατηγορημένη: «Ή θα έρθουν οι μάρτυρες σας ή θα απολογηθείτε».
Αλέξης Κούγιας, Ρούλα Πισπιρίγκου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αύριο θα συνεχιστεί η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία θα έχει ξανά στο πλευρό της τον Αλέξη Κούγια και τη συνεργάτη του καθώς και τη μία εκ των τριών συνηγόρων που είχε διορίσει το δικαστήριο.

Η κατηγορούμενη ζήτησε την επιστροφή του Αλέξη Κούγια στην υπεράσπισή της, αίτημα που έγινε δεκτό από το δικαστήριο. 

Ο ποινικολόγος είχε ισχυριστεί πως αιτία της απόφασής του ήταν ότι δεν έγιναν δεκτά μια σειρά από αιτήματά του για την κλήτευση και επανακλήτευση μαρτύρων στη δίκη και πως «καταπατώνται τα δικαιώματα της κατηγορουμένης».

Σύμφωνα με την πρόεδρο του ΜΟΔ, το οποίο απέρριψε νωρίτερα το αίτημα της 35χρονης να καλέσει ως μάρτυρες ειδικών γνώσεων δύο καθηγητές Γενετικής, εφόσον οι δύο επιστήμονες βρεθούν στο δικαστήριο αύριο το πρωί θα εξεταστούν ως μάρτυρες υπεράσπισης.  «Εάν βρίσκονται εδώ στις 9:30 θα εξεταστούν» είπε η πρόεδρος στην κατηγορούμενη και συνέχισε: «αλλιώς θα απολογηθείτε, εκτός αν θέλετε να τηρήσετε το δικαίωμα της σιωπής», είπε η πρόεδρος της Έδρας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Αντιφασιστική Νίκη συνεχίζει να εμπνέει τους λαούς, λέει το ΚΚΕ

Νεκροταφείο κατοικίδιων απέκτησε η Πάτρα

Οι ΗΠΑ χάνουν σε επιρροή και λάμψη υπερδύναμης…

Λαϊκές αγορές: Ξεκινά η εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα