ΑΘΗΝΑ
09:25
|
18.05.2024
Δύσκολη μέρα η σημερινή για χιλιάδες οδηγούς που χρησιμοποιούν τη Λεωφόρο Ποσειδώνος για τη μετακίνησή τους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εναλλακτικές διαδρομές θα πρέπει να αναζητήσουν σήμερα, Πέμπτη, χιλιάδες οδηγοί που θα θελήσουν να περάσουν από τη Λεωφόρο Ποσειδώνος των Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού-Αργυρούπολης. Μεγάλο τμήμα της λεωφόρου θα κλείσει επειδή ειδικοί πυροτεχνουργοί του στρατού θα επιχειρήσουν να εξουδετερώσουν βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου (Β’Π.Π.) που βρέθηκε σήμερα στην περιοχή.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, οι πυροτεχνουργοί του στρατού θα πραγματοποιήσουν ελεγχόμενη έκρηξη ακολουθώντας μεθοδολογία για πυρομαχικά παλαιού τύπου.

Η πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα ξεκινήσει από τις 9.30 το πρωί της 26ης Οκτωβρίου ως τις 11.30 π.μ.

Ειδικότερα προβλέπεται:

  • 1. Σταδιακή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, την Πέμπτη 26/10/2023 κατά τις ώρες 09.30΄έως 11.30΄, στα κατωτέρω οδικά τμήματα:
  • Λ. Ποσειδώνος στο τμήμα της από το ύψος της Πλ. Βεργωτή έως τη συμβολή της με την Λ. Αλίμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  •  Ευρυάλης καθ΄ όλο το μήκος της.
  • 2. Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων κατά μήκος της οδού Ευρυάλης από την Τετάρτη 25/10/2023 και ώρα 21.00΄έως την Πέμπτη 26/10/2023 και ώρα 11.30΄.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, παρακαλούνται οι οδηγοί να επιλέξουν ως εναλλακτικές διαδρομές την κίνησή τους μέσω της Λ. Βουλιαγμένης και/ή λοιπών δημοτικών οδών των Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία κατά ΚΝΕ-ΠΚΣ για μποϊκοτάζ στην πορεία για τη Νάκμπα

Γερμανία: Σφοδρές βροχοπτώσεις χτύπησαν το Σάαρλαντ

Ουκρανία: Σε ισχύ ο αμφιλεγόμενος νόμος για την επιστράτευση

Ο καιρός σήμερα: Σκόνη, ζέστη και λασποβροχές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα