ΑΘΗΝΑ
15:21
|
28.04.2024
Απειλείται «διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής», λέει η ΓΑΔΑ για το πανευρωπαϊκό ακροδεξιό κάλεσμα και τις αντισυγκεντρώσεις που έχουν ανακοινωθεί.
Από τις 6 το πρωί της 1ης Νοεμβρίου έως τις 6 το πρωί της επομένης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τις δημόσιες συναθροίσεις ακροδεξιών που έχουν προγραμματιστεί με πανευρωπαϊκό κάλεσμα για την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από τον θανάσιμο τραυματισμό δύο μελών της Χρυσής Αυγής, αλλά και τον αντισυγκεντρώσεων που έχουν ανακοινώσει φορείς, κόμματα και συλλογικότητες, ανακοίνωσε χθες η ΕΛ.ΑΣ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής απαγορεύονται οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις από της 6 το πρωί της Τετάρτης 1 Νοεμβρίου έως τις 6 το πρωί της επομένης στην περιοχή του νομού Αττικής «επειδή από τη διεξαγωγή τους με δεδομένη την πόλωση μεταξύ των δύο χώρων απειλείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια» και «διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής».

Υπενθυμίζεται ότι το σχετικό κάλεσμα των φασιστών έχει κυκλοφορήσει δημόσια από τις 13 Αυγούστου δηλαδή δυόμιση μήνες πριν και πληροφορίες αναφέρουν πως για την συγκέντρωση αναμένεται να φθάσουν στην Αθήνα περίπου 500 ακροδεξιοί, μεταξύ άλλων χωρών, από την Ουγγαρία, την Πολωνία, τη Σουηδία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΗΠΑ: Εκατοντάδες συλλήψεις φοιτητών καθώς εξαπλώνονται οι διαδηλώσεις για τον πόλεμο στη Γάζα

Ένας νεκρός και τέσσερις αγνοούμενοι σε ναυάγιο με μετανάστες στη Σάμο

Εξάρχεια: Μητέρα και δύο παιδιά διασώθηκαν από φλεγόμενο διαμέρισμα

Πέντε κατακτήσεις των γυναικών στην ΕΣΣΔ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα