ΑΘΗΝΑ
21:15
|
15.05.2024
Η κοπέλα βρέθηκε από τον σύντροφό της στο μπάνιο και ενώ η νεκροψία έδειξε ηλεκτροπληξία, το ιατροδικαστικό πόρισμα χρήζει περαιτέρω διερεύνησης.
Θάνατος 24χρονης στη Θεσσαλονίκη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέες εξελίξεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση θρίλερ που εκτυλίχθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου μία κοπέλα 24 ετών βρέθηκε από τον σύντροφό της νεκρή μέσα στο μπάνιο του σπιτιού όπου διέμενε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη voria.gr, η νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε το πρωί της Παρασκευής (27/10) διαπίστωσε εικόνα εξόδου ηλεκτρικού ρεύματος στο πόδι της άτυχης 24χρονης. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το τοπικό μέσο, χρειάζεται περισσότερη διερεύνηση.

Η αιτία θανάτου, όπως αναγράφεται, είναι εικόνα εξόδου ηλεκτρικού ρεύματος στο δεξί πόδι της 24χρονης, επιβεβαιώνοντας κατ’ αρχήν την ηλεκτροπληξία. Ωστόσο, το ιατροδικαστικό πόρισμα χρήζει περαιτέρω διερεύνησης και, για τον λόγο αυτό, θα γίνουν ιστολογικές εξετάσεις για να διακριβωθεί η ακριβής αιτία.

Αυτό συμβαίνει κυρίως γιατί το ηλεκτρικό ρεύμα όταν έρχεται σε επαφή με το νερό αλλάζει την εικόνα της εξέτασης και αυτή μπορεί να βγει εντελώς αρνητική, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το τοπικό μέσο.

Η 24χρονη έφερε μία κάκωση στο αριστερό της χέρι, όπως σφήνωσε κοντά στην τουαλέτα ως αποτέλεσμα της πτώσης. Το ενδιαφέρον των αρχών στρέφεται τώρα στην άποψη του ηλεκτρολόγου και στην αυτοψία που αυτός θα πραγματοποιήσει στο σπίτι γιατί μπορεί να δώσει απαντήσεις.

Τα θολά σημεία στην υπόθεση

Ωστόσο, υπάρχουν και θολά σημεία στην υπόθεση, καθώς οι γονείς της άτυχης κοπέλας, οι οποίοι ζουν στην Πέλλα, νόμιζαν ότι η κόρη τους μένει στην Κέρκυρα γιατί από εκεί είναι ο σύντροφός της. Φαίνεται πως δεν είχαν τελευταία τις καλύτερες σχέσεις γιατί οι γονείς της δεν ενέκριναν τη σχέση της.

Ο σύντροφός της είναι εκείνος που μίλησε για αίτια του θανάτου της και τον ανοιχτό θερμοσίφωνα:

«Βγήκα να πάρω τροφή για τα ζωάκια της γειτονιάς. Γύρισα σπίτι και τη βρήκα νεκρή στο μπάνιο. Ίσως πρόκειται για ηλεκτροπληξία, γιατί είχε μπει για μπάνιο με ανοιχτό θερμοσίφωνα».

Σε αυτό το σενάριο συγκλίνουν και οι μαρτυρίες γειτόνων και κοντινών προσώπων της κοπέλας. Όπως είπε μια γνωστή της στο thesstoday.gr, «ο σύντροφός της έφυγε για λίγα λεπτά από το σπίτι μέχρι το σούπερ μάρκετ ώστε να πάρει τροφές για τα ζωάκια της γειτονιάς. Όταν γύρισε, την βρήκε νεκρή. Ο ίδιος υπέθεσε ότι πρόκειται για ηλεκτροπληξία. Είπε ότι η κοπέλα έκανε μπάνιο με ανοιχτό τον θερμοσίφωνα, ενώ οι διασώστες του ΕΚΑΒ ανέφεραν ότι το σώμα της ήταν καθαρό και δεν είχε σημάδια. Όλοι εδώ στην γειτονιά έχουμε σοκαριστεί».

Ο πατέρας και ο αδελφός της κοπέλας θέλουν να μάθουν την αλήθεια για τον θάνατό της. Μιλώντας χθες στην εκπομπή Live News, ο πατέρας της 24χρονης τόνισε πως «ήταν γερή, δεν είχε πρόβλημα υγείας, δεν μπορώ να το καταλάβω», ενώ ανέφερε πως η οικογένειά της νόμιζε ότι ζει στην Κέρκυρα και όχι στη Θεσσαλονίκη, όπου τελικά έμενε με τον κατά 30 χρόνια μεγαλύτερο σύντροφό της.

«Φαινόταν πολύ ευτυχισμένη, έλαμπε. Περνούσε πολύ ωραία», δήλωσε ο αδερφός της.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Φίτσο μετά την πολιιτκή δολοφονική απόπειρα

Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα: Βρέθηκαν προθανάτια και μεταθανάτια χτυπήματα

Σφοδρός επικριτής του Σλοβάκου πρωθυπουργού ο 71χρονος δράστης

Χιλιάδες Καναδοί εγκαταλείπουν τα σπίτια τους λόγω πυρκαγιών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα