ΑΘΗΝΑ
09:52
|
09.05.2024
Θα εξεταστεί αν έχουν τελεστεί τα κακουργήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας ή της πρόκλησης βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.
Πρωτοδικείο Αθηνών
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης από το τμήμα Ανθρωποκτονιών υπό την εποπτεία αρμόδιου εισαγγελέα, για τον σοβαρό τραυματισμό μίας 16χρονης μετά από αντιφασιστική συναυλία στο Νέο Ηράκλειο Αττικής το Σάββατο, αποφάσισε σήμερα το απόγευμα ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, Αντώνης Ελευθεριάνος.

 Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής θα εξεταστεί αν έχουν τελεστεί τα κακουργήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας ή της πρόκλησης βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Η εισαγγελία ζητεί να ληφθεί η κατάθεση της 16χρονης όταν η κατάσταση της υγείας της το επιτρέψει, καθώς και να εξεταστούν ως μάρτυρες οικεία της πρόσωπα. Ζητά παράλληλα να διαβιβαστούν τα έγγραφα του ιατρικού φακέλου και να αναζητηθεί οπτικοακουστικό υλικό από κάμερες που βρίσκονται στην περιοχή.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

12 τραγούδια για την Παλαιστίνη

Το μήνυμα για τερματισμό του πολέμου στη Γάζα και λευτεριά στην Παλαιστίνη προσπαθούν να περάσουν μέσα από τη μουσική 12 γνωστοί καλλιτέχνες.
ΣΥΝΑΦΗ

Σπηλιωτόπουλος: Έχω αποστασιοποιηθεί πολιτικά και ψυχικά από τη ΝΔ

Κολομβιανός Πρόεδρος: Καταδικάζει την απόφαση του ELN να συνεχίσει τις απαγωγές

Άμστερνταμ: 125 συλλήψεις στο Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ

Τουρισμός, εργασιακή βαρυχειμωνιά και τα μαγευτικά «νησιά Νταχάου» 

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα