ΑΘΗΝΑ
23:57
|
27.04.2024
Δεν υπάρχει υποψία εγκληματικής ενέργειας, αλλά ο θάνατος του ηθοποιού παραμένει υπό διερεύνηση. Ο τηλεοπτικός Τσάντλερ Μπινγκ από τα «Φιλαράκια» πέθανε στα 54 του.
Μάθιου Πέρι
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αδιευκρίνιστη παραμένει η αιτία του αιφνίδιου θανάτου του ηθοποιού Μάθιου Πέρι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών το περασμένο Σάββατο 28 Οκτωβρίου. Η αμερικανική εφημερίδα LA Times και ο ιστότοπος TMZ, που πρώτοι μετέδωσαν την είδηση του θανάτου, ανέφεραν ότι ο δημοφιλής Αμερικανοκαναδός ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι που έχει στο σπίτι του.

Ο ιατροδικαστής ενημέρωσε το διαδικτυακό του αρχείο για τον Μάθιου Πέρι το απόγευμα της Κυριακής, αναφέροντας την αιτία θανάτου του ως «αναβολή». «Σε περιπτώσεις όπου η αιτία θανάτου δεν μπορεί να προσδιοριστεί τη στιγμή της νεκροψίας, εκδίδεται αναβολή πιστοποιητικού μέχρι να ολοκληρωθούν πρόσθετες εξετάσεις», σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες. Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων ενδέχεται να ρίξουν περισσότερο φως στο πώς πέθανε ο τηλεοπτικός «Τσάντλερ Μπινγκ» από τα «Φιλαράκια».

Η αστυνομία του Λος Άντζελες διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει υποψία εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο, το περιστατικό παραμένει υπό διερεύνηση από το τμήμα ληστειών-ανθρωποκτονιών.

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σπίτι του εκλιπόντος πραγματοποίησαν έρευνα για ναρκωτικές ουσίες, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάτι επιλήψιμο. Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Λος Άντζελες δήλωσε στο BBC ότι έλαβαν κλήση από μια διεύθυνση στην περιοχή Pacific Palisades, για μια «έκτακτη ανάγκη» άγνωστου τύπου με νερό, αλλά δεν κατονόμασε τον Μάθιου Πέρι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα το πιο πιθανό σενάριο, είναι ο ηθοποιός να υπέστη καρδιακή προσβολή και να πνίγηκε μέσα στο τζακούζι του.

Στο σπίτι του ηθοποιού σύμφωνα με τη New York Post κατέφθασαν συντετριμμένοι οι γονείς του Σούζαν και Τζον Μπένετ.

Ο Μάθιου Πέρι ήταν ένα από τα έξι «Φιλαράκια», την πιο δημοφιλή τηλεοπτική παρέα της Νέας Υόρκης, η οποία ξεκίνησε να προβάλλεται το 1994 και το τελευταίο της επεισόδιο μεταδόθηκε το 2004. Ένα τελευταίο επεισόδιο, το οποίο παρακολούθησαν 52,5 εκατομμύρια στις ΗΠΑ, καθιστώντας το, το τηλεοπτικό επεισόδιο με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση της δεκαετίας του 2000.

Στο απόγειο της καριέρας του, ο Μάθιου Πέρι πάλευε με τον εθισμό στα οπιοειδή παυσίπονα και το αλκοόλ και εισήχθη σε κλινικές απεξάρτησης πολλές φορές. Το 2016, σε συνέντευξή του στο BBC Radio 2, είχε πει ότι είχε ένα κενό μνήμης τριών ετών από τα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστούσε εξαιτίας του εθισμού του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια ταινία γυρισμένη στο διάστημα

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα