ΑΘΗΝΑ
03:11
|
05.05.2024
«Είναι δυνατόν ο Μητσοτάκης να ψέξει τον πρόεδρο μιας Ανεξάρτητης Αρχής;» τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης.
Ανδρουλάκης κατά Βορίδη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σφοδρή ήταν η επίθεση που εξαπέλυσε προς το Μέγαρο Μαξίμου και τον πρωθυπουργό ο Νίκος Ανδρουλάκης, σε παρέμβαση του στη Βουλή, με αφορμή τις νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

«Είναι δυνατόν ο Μητσοτάκης να ψέξει τον πρόεδρο μιας Ανεξάρτητης Αρχής;» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφερόμενος στα όσα υποστήριξε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής και έκανε λόγο για «καθεστωτική φιλοσοφία», οποία, όπως είπε, μετατρέπει το θύμα σε θύτη.

«Είδαμε ειδήσεις χθες το βράδυ. Και μάθαμε από τον κ. Λαμπρόπουλο και τον κ. Σουλιώτη ότι πρόσωπο σε εξέχουσα πολιτική θέση έστειλε 11 μηνύματα Pretador από τον προσωπικό του αριθμό προς ισάριθμα ανυποψίαστα θύματα. Κάποια πρόσωπα πιθανόν να είναι ανάμεσά σας και να έχουν πάρει τον φάκελο Μενουδάκου και να μη λένε κουβέντα» σημείωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης αρχικά και πρόσθεσε: «Αυτό έγινε τον Ιανουάριο του 2021. Το εορτολόγιο της Ορθόδοξης πίστης μας, μας οδηγεί στον Θανάση, τον Φώτη, τον Αντώνη ή τον Γρηγόρη.

Έχει ενδιαφέρον να σκεφτούμε ποιο είναι το πολιτικό πρόσωπο που είναι πίσω από την αποστολή μηνυμάτων για να καταλάβει ο λαός την αγωνία σας να τα βρείτε με τον ακροδεξιό Βελόπουλο προκειμένου να αλώσετε την ΑΔΑΕ». Και κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως «θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου γιατί σέβομαι τους αγώνες των προγόνων μας για δημοκρατία και ισονομία και κράτος δικαίου».

Απαντώντας ο Μάκης Βορίδης εγκάλεσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για εργαλειοποίηση της Ανεξάρτητης Αρχής λέγοντας πως «μετατρέψατε την Αρχή σε πεδίο πολιτικό συσχετισμών», ενώ κάλεσε τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ να διευκρινίσει ποιο κυβερνητικό στέλεχος ή βουλευτής τον κάλεσε στο τηλέφωνο και τον απείλησε. Ο Μάκης Βορίδης χαρακτήρισε μάλιστα ως «κουτσομπολιά» τις τελευταίες δημοσιογραφικές αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων. «Μεγαλύτερη “κουτσομπόλα” απ΄αυτά που ακούσαμε προηγουμένως δεν έχω ακούσει» σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Επικρατείας.

«Μήπως να σας ζητήσουμε και συγγνώμη για τις υποκλοπές κ. υπουργέ; Μα που φτάσετε επιτέλους; Δεν ακούσατε όσα ειπώθηκαν στο ευρωκοινοβούλιο για το παρακράτος του Μαξίμου; Φτάσατε να χαρακτηρίσετε τα ρεπορτάζ του ελληνικού και του διεθνούς Τύπου ως κουτσομπολιά» ανταπάντησε σε υψηλούς τόνους ο Νίκος Ανδρουλάκης. «Το θράσος μετατρέπεται σε επάγγελμα» πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Σαντίκ Καν επανεξελέγη δήμαρχος του Λονδίνου για τρίτη θητεία

Κουτσούμπας: Το τέλος του Γολγοθά, η Ανάσταση, βρίσκεται στα δικά μας χέρια

Ανδρουλάκης: Την ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε

Ιαπωνία: Απογοήτευση για τα σχόλια του Τζο Μπάιντεν περί ξενοφοβικών ασιατικών κρατών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα