ΑΘΗΝΑ
14:42
|
02.05.2024
Διακοπή της κυκλοφορίας στην Αθηνών-Πατρών. Ακυρώσεις δρομολογίων ανακοίνωσε η Hellenic Train.
Πολλά τα προβλήματα για τους καταστηματάρχες από την κακοκαιρία
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε ποτάμια μετατράπηκαν κεντρικοί δρόμοι στο κέντρο της Πάτρας από την κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή και η οποία συνοδευόταν από με καταιγίδες, ριπές ανέμων, έως και χαλάζι.

Σε κεντρικές περιοχές της αχαϊκής πρωτεύουσας χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για την άντληση υδάτων καθώς η στάθμη του νερού έφτασε σε εισόδους καταστημάτων. Ανάλογα προβλήματα σημειώθηκαν και στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου, στη Δημοτική Ενότητα Ρίου. Νερά μπήκαν και στο εσωτερικό του ΚΕΠ του Δήμου Πατρέων, ενώ η χαλαζόπτωση έφερε μειωμένη ορατότητα στους δρόμους.

Τα φαινόμενα έχουν αρχίσει να εξασθενούν, όμως η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η αστυνομία, η Πολιτική Προστασία και συνεργεία του Δήμου Πατρέων εξακολουθούν να βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Διακοπή κυκλοφορίας στην Αθηνών-Πατρών

Σε διακοπή της κυκλοφορίας προχώρησε η αστυνομία, λόγω προβλημάτων που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία, στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Πατρών στην χιλιομετρική θέση 161, στο ρεύμα προς Αθήνα, στην περιοχή του Ελαιώνα. Στην ίδια περιοχή έχει επίσης διακοπεί η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών-Πατρών.

Επίσης λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων στην περιοχή του Μετοχίου Αχαΐας πραγματοποιουνται εκτροπές της κυκλοφορίας.

Hellenic Train : Ακυρώσεις δρομολογίων

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και με εντολή του διαχειριστή υποδομής, τα δρομολόγια 1330 & 1331 (Διακοπτό-Καλάβρυτα -Διακοπτό) ακυρώνονται, σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train. 

Επίσης λόγω της έντονης βροχόπτωσης και συγκέντρωσης υδάτων στη γραμμή, τα δρομολόγια 11306 & 11307 καταργούνται μερικώς στο τμήμα Πάτρα-Άγιος Ανδρέας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Χάγη: Απέρριψε τα έκτακτα μέτρα για τις γερμανικές εξαγωγές όπλων στο Ισραήλ

Αστυνομία και εθνοφρουρά εισέβαλαν στο UCLA-Δεκάδες συλλήψεις διαδηλωτών

Κιλκίς: Άνδρας επιτέθηκε με τσεκούρι σε αστυνομικούς

ΕΠΑΛ: Από το ξύλο για γειτονιές και οπαδικά στις γροθιές για ένα like ή γιατί κοίταξε το αγόρι της συμμαθήτριας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα