ΑΘΗΝΑ
18:53
|
30.04.2024
Η γιατρός αποκάλυψε, ότι όσο η 16χρονη βρισκόταν στο νοσοκομείο, ήρθαν και της πήραν το κινητό.
Γιατρός 16χρονης από τα επεισόδια στο Νέο Ηράκλειο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η παθολόγος Ελένη Μπάγια, η οποία είναι η πρώτη γιατρός που ανέλαβε την περίθαλψη της 16χρονης που χτυπήθηκε άσχημα στα επεισόδια στο Νέο Ηράκλειο, μίλησε στο Mega:      

Τα γεγονότα έχουν ως εξής: Γύρω στις 9 η ώρα ήρθε η 16χρονη κοπέλα με το ΕΚΑΒ σε πολύ κακή κατάσταση, δεν επικοινωνούσε, είχε χαμηλό επίπεδο συνείδησης και ήταν στα όρια της διασωλήνωσης, έφερε χτυπήματα σε θώρακα και χέρια. Αναστατωθήκαμε λόγω του νεαρού της ηλικίας της. Όλα έδειχναν στο ότι είναι θύμα ξυλοδαρμού.

Όσοι είδαμε τα χτυπήματα, τις εκχυμώσεις και τις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που είχε, το κάταγμα στο ινιακό οστό, το υποσκληρίδιο αιμάτωμα και τις εγκεφαλικές θλάσεις, καταλήξαμε στο ότι πιθανόν να είναι από χτύπημα από γκλομπ. Κάναμε 2 αξονικές και φάνηκε ότι έχει κάταγμα στο κρανίο και ενδοκράνια αιμορραγία.

Είναι καλύτερα η 16χρονη, αλλά θα πρέπει να παρακολουθηθεί στο σπίτι. Συμπεριφέρονταν στην κοπέλα σαν να ήταν ο θύτης και όχι το θύμα. Μου είπε ότι ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ. Ήρθαν και της πήραν το κινητό και είπαν ότι διενεργείται έρευνα.

Ο ξυλοδαρμός είναι το επικρατέστερο σενάριο. Δεν ήρθε κανείς να μας πάρει κατάθεση. Η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε την επόμενη μέρα μιλά για τραύματα που έγιναν μετά από σύλληψη από αμβλέα αντικείμενα και για την κρανιοεγκεφαλική κάκωση αναφέρει, σύμφωνα με αυτά που είδα από τον Τύπο, ότι μπορεί να προήλθε από βίαιη πτώση.

Είδαμε ένα κορίτσι που διαδήλωνε, και ξυλοκοπήθηκε, δεν είχε πάνω της αντικείμενα και δεν υπήρχε και μάρτυρας για αυτό που έγινε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σαλαμίνα: Αστυνομικός γρονθοκόπησε άγρια ηλικιωμένο ζευγάρι και εξαφανίστηκε

Πέθανε ο ηθοποιός Μπράιαν ΜακΚάρντι

Στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ ο Κουτσούμπας

Διαθέσιμη η τηλεφωνική γραμμή 10201 για την προστασία των ανηλίκων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα