ΑΘΗΝΑ
08:35
|
28.04.2024
Ζήτησε την άμεση απελευθέρωση των 36 Παλαιστινίων που προσήχθησαν στο Ηράκλειο και τερματισμό των κατασταλτικών μέτρων κατά Παλαιστινίων στην Ελλάδα.
Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου Κρήτης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την άμεση απελευθέρωση 36 Παλαιστινίων που προσήχθησαν νωρίτερα σήμερα μετά από εκκένωση εγκαταλειμμένου κτιρίου στην Αμμουδαρά Ηρακλείου Κρήτης έκαναν σήμερα στελέχη και μέλη του ΚΚΕ με επικεφαλής την Νικολέττα Χριστιανοπούλου που είναι γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής του ΚΚΕ στο Ηράκλειο.

Η Νικολέττα Χριστιανοπούλου

Το κλιμάκιο του ΚΚΕ, στην παρέμβασή του, τόνισε ότι «τη στιγμή που εκτυλίσσεται η γενοκτονία των Παλαιστινίων από το δολοφονικό κράτος του Ισραήλ και με την ελληνική κυβέρνηση να δίνει γη και ύδωρ στα ΝΑΤΟικά στρατεύματα παίρνοντας θέση υπέρ της άνευ προηγουμένου επίθεσης σε άμαχο πληθυσμό, προκαλεί ερωτηματικά η προσαγωγή και εξακρίβωση στοιχείων των 36 Παλαιστινίων προσφύγων και απαίτησε την άμεση απελευθέρωσή τους».

Από πρόσφατη κινητοποίηση στο Ηράκλειο υπέρ των Παλαιστινίων

Κάλεσε την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη άμεσα να απελευθερώσει τους 36 Παλαιστίνιους, να σταματήσει τα κατασταλτικά μέτρα απέναντι στους Παλαιστίνιους που βρίσκονται στην χώρα και να διασφαλίσει σε συνεργασία με την Περιφέρεια και τους Δήμους στέγη, τροφή και όλα τα απαραίτητα για την διαβίωση τους.

Το κλιμάκιο στελεχών και μελών του ΚΚΕ ζήτησε επίσης να σταματήσει τώρα η εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο και να κλείσει η Βάση της Σούδας.

Πριν την παρέμβαση των στελεχών του ΚΚΕ  στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία του Μανώλη Συντυχάκη, βουλευτή του νομού του ΚΚΕ, με τον Αστυνομικό Διευθυντή.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των αγώνων για τους εκτελεσθέντες της Καισαριανής

Ο καιρός σήμερα: Λιακάδα με λίγες τοπικές νεφώσεις

Απεργία την 1η Μαΐου και εργασιακό θέατρο του παραλόγου

Η Γερμανία είναι χλιαρή στην ιδέα της Κίνας για διεθνή έρευνα για τις εκρήξεις του Nord Stream

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα