ΑΘΗΝΑ
00:03
|
28.04.2024
Θα συζητηθούν τα επείγοντα τοπικά και διεθνή ζητήματα στην επικείμενη συνομιλία του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας του Καζακστάν.
Βλαντίμιρ Πούτιν
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στο Καζακστάν στις 9 Νοεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

Ο Ρώσος πρόεδρος «σκοπεύει να συζητήσει τα βασικά ζητήματα της περαιτέρω ανάπτυξης της στρατηγικής και συμμαχικής σχέσης μεταξύ Ρωσίας και Καζακστάν, στο πλαίσιο των ενοποιητικών συνεργασιών των κρατών του ευρασιατικού χώρου, καθώς και τα επείγοντα τοπικά και διεθνή ζητήματα στην επικείμενη συνομιλία του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας του Καζακστάν, Κασίμ Τζομάρτ Τοκάγιεφ», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Κρεμλίνο.

Οι δύο ηγέτες θα συμμετάσχουν επίσης στη σύνοδο της ολομέλειας του 19ου Φόρουμ Διαπεριφερειακής Συνεργασίας Ρωσίας-Καζακστάν που θα φιλοξενηθεί στο Κοστανάι του Καζακστάν.

«Σημαντικά έγγραφα αναμένεται να υπογραφούν από κοινού μετά την επίσκεψη. Οι δύο πρόεδροι θα συνεχίσουν με δηλώσεις στον Τύπο», πρόσθεσε το Κρεμλίνο.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Γερμανία είναι χλιαρή στην ιδέα της Κίνας για διεθνή έρευνα για τις εκρήξεις του Nord Stream

Γάζα: Νέες συνομιλίες στο Ριάντ αυτή την εβδομάδα

Μια ταινία γυρισμένη στο διάστημα

Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το “πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ακρίβειας»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα